Stejarii au urcat o pozitie in clasamentul IRB

IRB.
IRB.

Partidele test disputate in weekendul care a trecut au modificat din nou clasamentul mondial IRB, in ceea ce ne priveste Stejarii reusind sa urce pe pozitia a 16-a.

Victoriile cu Tonga si Canada si-au adus roadele si Stejarii au reusit sa devanseze in clasamentul IRB principalul adeversar din Cupa Europeana a Natiunilor, Georgia care sambata a cedat pe propriul teren in fata Statelor Unite.

Romania revine pe pozitia a 16-a in topul mondial acolo unde pentru ultima data s-a clasat intre lunile februarie si martie ale anului 2009, dupa victorii in serie cu Cehia, Uruguay, Rusia, Spania si Germania venind trei infrangeri consecutive cu Rusia, Georgia si Portugalia.

Daca saptamana trecuta Irlanda a urcat doua pozitii, infrangerea cu Australia i-a costat pe verzi o treapta in clasament fiind devansati de Tara Galilor, penele de strut reusind o victorie categorica in fata Argentinei.

Urmatoarea adversara al Stejarilor, Fiji a coborat si ea o pozitie, echipa din Insulule Pacificului pierzand in Italia cu 37-31 platind in primul rand tribut indisciplinei care a dus la primirea a cinci cartonase galbene.

O treapta in topul mondial a urcat si Moldova, Haiducii fiind recompensati astfel dupa cele doua succese cu Suedia si Germania ajungand pe pozitia a 28-a fiind acum cu doua lungimi in spatele Germaniei cu care va lupta pentru promovarea in CEN divizia 1A.

La varf, clasamentul IRB a ramas nemodificat cu Noua Zeelanda in postura de lidera fiind urmata de Africa de Sud, Anglia si Australia.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile