Stiinta Baia Mare a ratat calificarea in Challenge Cup

Invinsa in prima mansa pe propriul teren, Stiinta Baia Mare a pierdut si la Soci partida retur contand pentru calificarea in European Rugby Challenge Cup editia 2015-2016, in detrimnetul rusilor de la Yenisey Krasnoyarsk.

Zimbrii au inceput in forta partida, insa dupa zece minute de presiune initiativa a trecut de partea gazdelor si Rudoy a gasit un culoar de patrundere pe partea stanga pentru primul eseu transformat de Kushnarev.

Incercarea a dat aripi elevilor lui Alexander Pervukhin si la pauza Yenisey conducea cu 27-5, Temnov si Kacharava fiind autorii altor doua eseuri pentru campioana Rusiei, respectiv Leiataua in contul maramuresenilor.

Repriza secunda a consemnat doua lovituri de pedeapsa concretizate de Kushnarev si un eseu transformat pentru Stiinta Baia Mare, Genia autor al finalizarii in terenul de tinta, Samoa Luke al transformarii, astfel cu rezultatul de 33-12 Yenisey a obtinut calificarea in Challenge Cup.

In partida de la Soci, Stiinta Baia Mare a utilizat urmatoarea formula de joc: 1.Silviu Suciu, 2.Florin Bardasu, 3.Catalin Pastrama, 4.Marius Danila, 5.Dumani Mtya, 6.Johannes Van Heerden, 7.Sean Morrell, 8.Kuselo Moyake, 9.Bidzina Shamkaradze, 10.Rawaqua Maravunawasawasa, 11.Ionut Botezatu, 12.Cristian Dinis, 13.John Leiataua, 14.Sione Fakaosilea, 15.Luke Samoa, Rezerve: 16.Florin Gorun, 17.Paul Rusu, 18.Marius Pocris, 19.Constantin Ene, 20.Nigel Genia, 21.Adrian Apostol, 22.Michael Wiringi, 23.Ionut Hristache.

In cealata partida contand pentru Play-Off-ul de calificare in Challenge Cup, Calvisano a trecut de Rovigo cu 35-7 , dupa ce in tur fusese egalitate, 17-17, astfel galben-negrii urmand sa se regaseasca in prima faza a competitiei care va incepe la toamna.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile