Stiinta Baia Mare obtine cinci puncte pe terenul Universitatii Cluj

In etapa a XIII-a din SuperLiga CEC Bank pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu s-au intalnit Universitatea Cluj si Stiinta Baia Mare, succesul revenind zimbrilor cu rezultatul de 60-6, cele zece eseuri marcate de trupa lui Eugen Apjok aducand in visteria acesteia si punctul bonus ofensiv.

Asa cum se anticipa Stiinta Baia Mare s-a deplasat la Cluj-Napoca pentru a scoate maximul din partida contra Universitatii Cluj, iar primul eseu a venit in minutul 11, cand Cristi Chirica a gasit drumul catre terenul de tinta al studentilor ardeleni. Samoa Luke a transformat, in replica alb-negrii concretizand putin mai tarziu o lovitura de pedeapsa prin Ionut Mazare.

De la jumatatea primei reprize si pana in minutul 32 zimbrii s-au dezlantuit si un eseu de penalizare altaturi de dubla celui mai eficient marcator de incercari pentru maramureseni, Alexandru Tigla au dus scorul la 26-3, la pauza Stiinta Baia Mare avand deja asigurat punctul bonus ofensiv.

Dupa reluare primul eseu al zimbrilor l-a reusit Alexandru Bucur, dupa care Ovidiu Cojocaru, Florin Bardasu si Marius Danila si-au trecut numele pe lista marcatorilor, doua din cele patru incercari fiind transformate de Samoa Luke. Universitatea Cluj a reusit si ea o noua lovitura de pedeapsa concretizata de Ionut Mazare.

In ultimele cinci minute Alexandru Bucur si Florin Bardasu si-au trecut in cont dubla, niciuna dintre finalizarile in terenul de tinta nefiind transformata, Stiinta Baia Mare fara a primi vreun eseu continuand lupta in trei cu Steaua Bucuresti si Timisoara Saracens pentru prima pozitie a clasamentului la sfarsitul sezonului regulat.

Pentru Stiinta Baia Mare urmeaza partida restanta, de pe propriul teren cu Timisoara Sararcens, in timp ce Universitatea Cluj va evolua in ultima etapa pe terenul celor de la CSM Bucuresti

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile