Stiinta Baia Mare s-a impus pe finalul jocului cu RCM Timisoara

Pe stadionul Lascar Ghinet in partida derby a Grupei Transilvania, contand pentru Cupa Romaniei, Stiinta Baia Mare a castigat cu rezultatul de 29-25 in fata celor de la RCM Timisoara, banatenii gratie punctului bonus defensiv obtinut terminand pe prima pozitie a grupei.

Pana aproape de finalul primei reprize RCM Timisoara a condus ostilitatile din teren, Calafeteanu a marcat dintr-o lovitura de pedeapsa si o transformare a eseului semnat de Lazar, pentru ca scorul sa fie de 10-0 in favoarea galben-albastrilor.

In minutul 31 Tarus a vazut cartonasul galben, iar sapte minute mai tarziu zimbrii maramureseni au revenit in joc cu un eseu de penalizare pe care Samoa Luke l-a transformat, cele doua echipe intrand la cabine cu rezultatul de 10-7 in favoarea celor de la RCM Timisoara.

Dupa reluarea jocului Stiinta Baia Mare a preluat conducerea gratie eseului marcat de Oancea, insa acest avantaj a durat doar sapte minute, cand Calafeteanu a concretizat o lovitura de pedeapsa. Mai mult chiar, timisorenii s-au distantat la 20-12 in minutul 61, dupa un eseu al aripii Shennan, transformat de Calafeteanu.

RCM Timisoara a ramas pentru a doua oara in inferioritate numerica, Conache fiind jucatorul sanctionat cu cartonas galben, iar finalul partidei a fost unul incendiar. Botezatu si Shamkharadze au finalizat in terenul de tinta al banatenilor, in timp ce Samoa Luke a transformat ambele reusite, concretizand si o lovitura de pedeapsa.

Kinikinilau a reinviat sperantele timisorenilor pentru o victorie pe terenul zimbrilor in minutul 79, cand a marcat un eseu ramas insa fara transformare, dar situatia de pe tabela de marcaj nu a mai putut fi schimbata, chiar daca si Spring de la gazde a fost trimis pe banca pedepselor in urma unui cartonas galben.

Stiinta Baia Mare s-a impus, insa RCM Timisoara si-a asigurat bonusul defeniv gratie caruia a promovat si ea in urmatoarea faza a Cupei  Romaniei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile