Tag Rugby Trust prezent si in Romania, cu un proiect pentru copii

Colegiul Tehnic Grivita impreuna cu Tag Rugby Trust Anglia si Hustmere School Anglia au demarat recent un proiect deosebit.

In perioada 6-15 iulie vor avea loc antrenamente gratuite de rugby tag cu voluntarii englezi de la Tag Rugby Trust, voluntarii din Romania, elevi ai colegiului Grivita, dar si patru elevi ai Colegiului ,,Mircea cel Batran” din Ramnicu Valcea.

Avand drept grup-tinta doua zone diferite, urban-Bucuresti si rural- comuna Varasti, judetul Giurgiu, proiectul ofera sesiuni de antrenament gratuite, programate sa se desfasoare zilnic intre orele 09:00-11.30 in perioada 6-9 iulie. Acestora le vor urma doua turnee, unul pe 10 iulie la Stadionul din Varasti si un altul pe 11 iulie la Stadionul Grivita, competitiile beneficiind si de sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. Vor putea participa la turnee doar copiii/echipele care vin la toate cele patru zile de antrenament premergatoare turneului.

Initiativa ii vizeaza pe copiii cu varste intre 8 si 13 ani (clasa a II- a – clasa a VII-a), efortul lor urmand sa fie rasplatit cu tricouri, premii si diplome. Indrumatorii lor vor primi de asemenea o certificare din partea Tag Rugby Trust si o diploma din partea Colegiului Tehnic Grivita, semnata de catre inspectorul de specialitate.

Caracterul social al proiectului este cu atat mai evident in actiunile programate dupa incheierea antrenamentelor, voluntarii romani si englezi participa intre orele 13:00 si 15:00 la diferite activitati prin care sprijina comunitatea locala, cele mai multe cu scop de igienizare si amenajare a unor spatii din zona lor de activitate.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile