Timisoara a transferat noua jucatori

Lemnaru va juca la Timisoara

Echipa timisoreana a inregistrat la FRR transferurile a noua jucatori de la Arad.
Managerul Danut Borzas anunta ca Gabriel Conache, Vasile Rus si Marian Drenceanu vor semna in perioada urmatoare cu Timisoara. In plus, echipa de pe Bega are in vedere alti doi-trei jucatori de valoare din campionatul intern sau chiar din strainatate.

Madalin Lemnaru, Dorin Lazar, Alexandru Tarus, Eugen Iftode, Valentin Rosu, Cristian Ene, Stelian Burcea, Catalin Fercu si Valentin Calafeteanu vor juca pentru Timisoara.

Ei au fost declarati liberi de contract de catre Comisia pentru Statutul si Transferul jucatorului de rugby, dupa ce clubul din Arad nu a putut demonstra ca si-a indeplinit obligatiile financiare asumate prin contract.

Timisoara are si un antrenor nou, Alexandru Domocos, care a mai antrenat aceasta formatie in anii ’90. Achizitile celor din Timisoara nu se opresc aici. Omul de afaceri Dan Dinu se alatura sustinatorilor financiari ai clubului.

“Primul nostru obiectiv este sa castigam meciul de Cupa cu Cluj. Este devreme sa emitem pretentii. Vom vedea cu merge echipa si abia apoi vom stabili un obiectiv clar”, a declarat Danut Borzas pentru frr.ro .

Cei noua ar putea fi folositi inca de sambata la meciul de Cupa cu U Cluj.

CS U Cluj-RCM U de Vest Timisoara:
30.10.2010-Stadionul Phoenix (Baia Mare) – ora 12.00
Arbitri: Iordachescu Vlad-Gordin Bogdan; Frasineanu Danut

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile