Timisoara Saracens, eliminata din Continental Shield de Heidelberger RK

Pe stadionul Sportzentrum Sud, Timisoara Saracens a intalnit-o pe Heidelberger RK, in mansa retur a semifinalelor competitiei Continental Shield, avantajul luat in partida tur de catre banateni dovenindu-se insuficient pentru calificarea in finala, echipa germana impunandu-se cu rezultatul de 27-15.

Inca din startul partidei Heidelberger RK a incercat sa-si impuna jocul iar egalitatea pe tabela de maracj s-a mentinut pana in minutul 24 cand gazdele au deschis scorul gratie unui eseu, ramas netransformat. Astfel se parea ca timisorenii vor reveni in joc mai ales ca Jody Rose a redus diferenta dintr-o tentativa de tinta, replica acestor venind la sase minute dupa incercarea primita.

Nu avea sa fie asa, pentru ca pana la pauza Heidelberger RK a dominat autoritar si o noua incercare, transformata de aceasta data, la care s-au adaugat alte doua tentative de tinta concretizate dupa lovituri de pedeapsa au dus scorul la 18-3 dupa primele 40 de minute disputate.

Partea secunda a inceput tot cu echipa germana avand initiativa si jucand pragmatic elevii lui Kobus Potgieter au majorat ecartul la 24-3 prin transformarea in puncte a doua lovituri de pedeapsa. Avea sa fie momentul unei tresariri de orgoliu a Timisoarei Saracens care practic si-a demonstrat forta reusind sa bata in doua randuri defensiva gazdelor.

Mai intai a venit eseul lui Marius Simionescu dupa care Michael Stewart a culcat si el balonul in terenul de tinta, incercare ransformata de Samoa Luke, in ultimele zece minute insa Heidelberg RK a gestionat mai bine jocul si a inchis tabela de marcaj cu o lovitura de pedeapsa.

In urma infrangerii cu 27-15, Timisoara Saracens a ratat calificarea in finala Continental Shield, dar si sansa de a evolua sezonul viitor in grupele European Rugby Challenge Cup.

In partida de la Heidelberg, Timisoara Saracens a utilizat urmatoarea formula de joc: Ionel Badiu, Andrei Radoi, Horatiu Pungea- Valentin Poparlan, Marian Drenceanu-Randall Morrison, Vasile Rus, Michael Stewart- Gabriel Rupanu, Jody Rose- Fonovai Tangimana, Vladut Popa, Tevita Manumua, Marius Simionescu- Catalin Fercu. Rezerve: Marian Sabau, Gigi Militaru, Mesake Doge, Ionut Muresan, Dorin Lazar, Jack Umaga, Stephen Shennan, Luke Samoa.

FOTO: Timisoara Saracens Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile