Timisoara Saracens, lider autoritar in Grupa A a Cupei Regelui

In etapa a treia contand pentru Cupa Regelui, pe stadionul Gheorghe Rascanu, Timisoara Saracens a invins pe CSM Olimpia Bucuresti cu rezultatul de 47-15, cu un total de zece puncte banatenii conducand detasat in Grupa A.

Elevii lui Heikell Grainger s-au incalzit mai greu, astfel ca scorul a fost deschis de bucuresteni prin Taljard din lovitura de pedeapsa, insa intr-un interval de cinci minute timisorenii au marcat doua incercari, avandu-i ca autori pe Morrsion si Sefenaia.

Alte doua eseuri au venit intre minutele 28 si 32, Shennan, respectiv O’Donnel s-au aflat la finalizare, inainte de pauza tigrii reusind prima lor incercare prin Fahiua, unul dintre cei mai eficienti marcatori din Divizia Nationala de Seniori in acest sezon pentru CSM U23 Bucuresti.

Dupa pauza gazdele s-au distantat, Shennan a izbutit dubla personala, pentru ca vizitatorii sa ramana in inferioritate, atat Sola, cat si Ion fiind trimisi pe banca de pedepse, ceea ce a dus la o alta incercare semnata de Tangimana in contul sarazinilor banateni.

Pe final si D.Lazar a primit cartonas galben, iar pe lista marcatorilor de eseuri si-au mai trecut numele Zaharia de partea timisorenilor, respectiv Nichita pentru CSM Olimpia Bucuresti.

Dupa trei etape disputate in Grupa A contand pentru Cupa Regelui, Timisoara Saracens conduce cu un total de zece puncte, fiind urmata de CSM Olimpia Bucuresti cu cinci puncte si Dinamo Bucuresti fara vreun punct acumulat.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile