Timisoara Saracens, prima finalista a Cupei Regelui

Stadionul Gheorghe Rascanu a gazduit prima semifinala contand pentru Cupa Regelui in care Timisoara Saracens a dispus cu rezultatul de 52-10 de Universitatea Cluj, dupa o partida dominate cu autoritate de banateni.

Elevii lui Grainger Heikell au inceput in forta si la jumatatea primei reprize timisorenii isi trecusera deja in cont trei eseuri marcate, autori Ianus, Moala si Conache , dintre care doua au fost transformate de ultimul, replica studentilor constand in lovitura de pedeapsa concretizata de Melniciuc.

In minutul 28 scorul ajunsese la 26-3, un nou eseu fiind reusit de Sefanaia,cu Conache autor al transformarii, pana la pauza alb-negrii ardeleni reducand diferenta gratie unui eseu de penalizare, transformat de I.Mazare. Timisorenii au inchieat prima parte a jocului in inferioritate dupa ce Sabau a primit cartonasul galben.

Repriza secunda a apartinut in totalitate celor de la Timisoara Saracens care au marcat alte patru eseuri prin Moala, dubla personala, Saia Halilo, Conache si el cu doau reusite in acest joc, ultima incercare apartinandu-i flankerului Randall Morrison.

Cu acest succes Timisoara Saracens s-a calificat pentru finala primei editii a Cupei Regelui, care va avea loc pe 12 ssptembrie la Bucuresti si in care o va avea ca adversara pe Stiinta Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile