Tincu, invingator cu Perpignan

Marius Tincu.

Echipa pilierului roman Paulica Ion, singurul care evolueaza in Heineken Cup, a pierdut partida disputata pe teren propriu, in aceasta competitie, impotriva francezilor de la Racing Metro. Chiar daca London Irish castigase saptamana trecuta, in Franta, oaspetii s-au impus acum cu 25-19.

Paulica Ion a fost titular, fiind schimbat de pe teren in minutul 63, la scorul de 25-12 in favoarea oaspetilor.

Ambele echipe au marcat cate un eseu, incercarea britanicilor, care le-a adus punct bonus defensiv, fiind marcata de Paice in ultimul minut. Homer a transformat si a adus inca patru lovituri de pedeapsa echipei sale. Bobo a marcat eseul francez, insa Wisniewski a facut diferenta prin transformarea sa, alaturi de trei lovituri de pedeapsa, dar si trei dropgoluri. Tot Wisniewski a fost si avertizat cu cartonas galben. Edinburgh a invins Cardiff cu 19-12 in celalalt meci al grupei, astfel ca in clasament Edinburgh si Cardiff conduc cu cate 13 puncte. London Irish este pe 3, cu 8 puncte, iar Racing Metro pe ultimul loc, cu 7 puncte.

In Amlin Challenge Cup, in grupa a doua, Lyon a invins in deplasare Petrarca, scor 43-3, fara Manta si Balan, ambii accidentati. Toulon a invins Newcastle cu 36-10, in aceeasi grupa, astfel ca francezii lui Wilkinson conduc grupa cu 15 puncte, urmati de Newcastle, 13 si Lyon 10. Petrarca nu are niciun punct.

In grupa a treia, Bordeaux s-a impus cu 15-10 in fata celor de la Rovigo, pe propriul teren. Pilierul Florea nu a fost convocat la francezi pentru acest joc, iar London Wasps a trecut cu 25-11 de Bayonne. In clasament, London Wasps are 14 puncte, Bayonne 13, Bordeaux 9, iar Rovigo unul.

Perpignan a castigat cu 30-13 in deplasare, la Prato, la capatul unei partide in care a punctat prin doua eseuri de penalizare, plus alte doua incercari, pentru punct bonus ofensiv, Talonerul Tincu a fost titular, iesind de pe teren in minutul 51, in timp ce Tonita nu a fost nici macar rezerva. Exeter a castigat in deplasare la Newport cu 23-19 si conduce grupa cu 14 puncte, la egalitate cu Perpignan. Newport are 10 puncte, iar Prato niciunul.

In grupa a cincea, Sale sharks a castigat cu 41-21 impotriva celor de la Agen, echipa britanica marcand cinci eseuri. Pilierul moldovean Vadim Cobilas a intrat pe teren in minutul 57. In aceeasi grupa, Brive – RC La Vila 38-13. Brive conduce grupa cu 18 puncte, iar Sale este pe 2, cu 15 puncte. Agen e pe 3, cu 5 puncte, iar La Vila pe ultimulloc, fara niciun punct.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile