Tinerii vor revansa cu Tunisia

Marius Sirbe, Andrei Radoi, Valentin Ivan

Trei jucatori din echipa care a pierdut anul trecut cu Tunisia vor fi sambata pe teren pentru a-si lua revansa in fata africanilor.

Marius Sirbe, Andrei Radoi si Valentin Ivan se vor afla din nou fata in fata cu tunisienii, dupa ce anul trecut au pierdut in deplasare cu scorul de 15 la 7.
Romania a trimis atunci in teren o echipa formata din jucatori sub 23 de ani.

“A fost un meci bun de pregatire. Noi am jucat cu o echipa foarte tanara. Nu am avut presiunea rezultatului. Tunisienii nu au impresionat. Au jucatori multi de la rugby in 7. Sper ca sambata sa castigam pentru ca ne dorim foarte mult sa ne calificam la Cupa Mondiala”, spune jucatorul de linia a doua Marius Sirbe.

In acel meci, mijlocasul la gramada Valentin Ivan a marcat doua puncte transformand eseul marcat de Rizea.
“Meciul a fost destul de greu pentru ca era o echipa care se pregatea pentru jocurile de calificare la Cupa Mondiala. Noua ne-au lipsit mai multi baieti nascuti ’87. Pe treisferturi au avut multi jucatori de la rugby in 7. Sigur ii batem sambata”, a declarat Ivan.

Talonerul Andrei Radoi rememoreaza: “Cu putina experienta in plus cred ca reuseam sa-i invingem. La nivelul pachetului de inaintare pot sa spun ca i-am dominat. Pentru sambata nu ne gandim decat la victorie”.

Romania a pierdut meciul cu 15 la 7. La pauza scorul a fost 3-0 pentru Tunisia. Pentru Stejari au marcat Rizea (eseu) si Ivan (transformare).

Romania: 15. Ionut Florea, 14. Stefan Drusca, 13. Mihai Rosca, 12. Valentin Ivan, 11. Nicu Ignea, 10. Cristian Onofrei, 9. Andrei Kiss, 8. Sergiu Ursache, 7. Alexandru Mitu, 6. Adrian Gorcioaia, 5. Andrei Mitroi, 4. Marius Sirbe, 3. Mihai Dico, 2. Andrei Radoi, 1. George Tonita
Rezerve: 16. Alexandru Braileanu, 17. Vlad Bunea, 18. Radu Sibiceanu, 19. Iulian Munteanu, 20. Eduard Marinca, 21. Florin Rusu, 22. Viorel Zamfir, 23. Vlad Ailenei, 24. Cristian Rizea

Staff: Achim Alexandru – antrenor, Ion Viorel – antrenor, Nicolae Manolache – manager, Octavian Cimpean – doctor, Romeo Gontineac – observator, Razvan Mavrodin – observator

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile