UPDATE: Toderasc, anuntat titular in Amlin Challenge Cup

Petrisor Toderasc

Petrisor Toderasc este anuntat titular pentru urmatorul meci pe care echipa sa, La Rochelle, il va disputa impotriva celor de la Agen. Informatia apare pe site-ul oficial al formatiei franceze, www.staderochelais.com.

Formatia clasata pe locul 11 in Top 14 va pleca joi dimineata catre Agen pentru a juca in meciul din a V-a şi penultima etapa a primei faze Amlin Challenge Cup. Intalnirea este una foarte importanta deoarece ambele echipe sunt la egalitate de puncte, 15, in clasamentul grupei a cincea. Meciul va fi transmis pe EuroSport si va incepe de la ora 20.45.

Iata si componenta echipei cu care Serge Milhas si David Daricarrere vor incepe meciul de joi, conform site-ului oficial al echipei:

La Rochelle: 15. Greg GOOSEN, 14. Manoël DALL’IGNA, 13. Thomas COMBEZOU, 12. Sefulu GAUGAU, 11. Florian NINARD, 10. Romain LACOSTE, 9. Damien NEVEU, 8. Thomas SOUCAZE, 7. Nicolas DJEBAÏLI, 6. Quentin D’ARAM de VALADA, 5. Piula FAASALELE, 4. Robert MOHR, 3. Tamato LEUPOLU, 2. Andres BORDOY, 1. Petrisor TODERASC

Rezerve: 16. Franco PANI, 17. Alexandre BARES, 18. Stéphane CLEMENT, 19. Cobus GROBLER, 20. Peio SOM (sau Romain SAZY), 21. Sébastien BOBOUL, 22. Rémi TALES, 23. Maxime LEBOURHIS

Statisticile intalnirilor precedente dintre cele doua echipe confirma un meci echilibrat: victorie pentru La Rochelle cu 30 la 23 in prima intalnire din Challenge Cup si 29 la 14 pentru Agen in prima liga franceza, Top 14.

UPDATE: Toderasc, pe primul loc in grupa a V-a Amlin Challenge Cup

La Rochelle, echipa la care evolueaza romanul Toderasc Petrisor, a iesit invingatoare din confruntarea impotriva formatiei Agen. Meciul a deschis penultima etapa din prima faza a Amlin Challenge Cup si s-a terminat cu scorul de 28 la 17 pentru echipa la care evolueaza romanul.

Partida a fost una echilibrata, cu rasturnari de situatie si cu o evolutie foarte stransa a scorului. Minutul 12 a fost al oaspetilor, care au deschis scorul printr-un eseu marcat de Thomas Combezou si transformat de Greg Goosen. La numai 5 minute, Brice Mach a egalat prin acelasi procedeu, transformarea apartinandu-i lui Alexis Bales.

Doua lovituri de pedeapsa (21’ si 28’) transformate de acelasi Goosen, i-au readus pe La Rochelle in avantaj. Insa, prima repriza s-a terminat in favoarea oaspetilor, care au culcat mingea in terenul advers prin Saïmoni Vaka, eseul fiind transformat de Florent Cazeaux.

Repriza a doua a fost una mult mai slaba pentru Agen, formatia de pe penultimul loc din Top 14 reusind sa marcheze doar in minutul 41, printr-o lovitura de pedeapsa transformata de acelasi Cazeaux. Vazandu-se condusa cu 17 la 13, echipa lui Toderasc a fortat si a stabilit scorul final la 17-28. Lovitura de pedeapsa transformata de Goosen in minutul 62 si cele doua eseuri marcate de Stéphane Clement (72’ si 75’), din care doar unul transformat, au fost mai mult decat era nevoie pentru a asigura victoria lui La Rochelle.

Agen 17, La Rochelle 28, in etapa a V-a a Amlin Challenge Cup. In urma acestei victorii, La Rochelle trece pe primul loc in grupa si devanseaza pe Agen, Gloucester si Rugby Rovigo.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile