Toderasc, in sferturile de finala Amlin Challenge Cup

AMLIN Challenge Cup

In prima zi a ultimei etape din grupele Amlin Challenge Cup, La Rochelle i-a invins la scor pe italienii de la Rugby Rovigo, intr-un meci in care romanul a fost titular.

Inaintea etapei a VI-a, francezii aveau nevoie de cele 5 puncte pentru a-si asigura drumul catre sferturile de finala Amlin Challenge Cup. Parea ca lucrurile vor merge in directia asteptata, mai ales datorita adversarului din ultima etapa.

Meciul a inceput suprinzator cu un dropgol al oaspetilor, reusit de argentinianul Bustos, in primul minut de joc. Insa atat a durat supriza, fiindca numai un sfert de ora mai tarziu scorul era de 21 la 3 pentru echipa lui Toderasc, datorita eseurilor inscrise de Manoël Dall’Igna (4′ si 17′) si Franck Jacob (13′) si transformate de Goosen. Pana la pauza, italienii mai reduceau din diferenta printr-un eseu a lui Bacchetti (38′), transformat de acelasi Bustos, iar gazdele mai inscriau un eseu prin Boboul, netransformat.
A doua repriza a insemnat pentru echipa romanului inlocuit in minutul 53′ nici mai mult, nici mai putin de 7 eseuri (Dall’Igna – 48′, Faasalele – 59′ si 66′, Le Bourhis – 62′, Goosen – 76′, Neveu – 80′ si un eseu de penalizare). Cinci dintre acestea au fost transformate de Greg Goosen. Oaspetii au ripostat o singura data prin eseul lui Foschi, transformare Bustos (71’).
Meciul s-a incheiat cu scorul de 71 la 17 pentru la Rochelle, iar echipa romanului Toderasc se califica in sferturile de finala ale Amlin Challenge Cup.

In celalalt meci disputat in prima zi a etapei a VI-a, Gloucester i-a invins pe francezii de la Agen cu scorul de 60 la 7.
Gazdele au controlat intregul meci inscriind eseuri prin Simpson-Daniel (1’, 61’), Burns (11’), Trinder (28’ si 35’), Voyce (40’), Morgan (63’) si Narraway (77’). Au transformat Taylor (2 eseuri) si Burns (cinci eseuri si doua lovituri de penalizare).
Singura replica data de adversari a venit in minutul 48’, cand Monribot a marcat un eseu transformat de Barnard. Gloucester-Agen, scor final: 60 la 7.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile