Tonga si Canada au castigat in prima etapa din IRB Pacific Nations Cup

Canada.
Canada.

Prima disputa a editiei 2013 din cadrul IRB Pacific Nations Cup s-a disputat la Yokohama, fata in fata aflandu-se Japonia si Tonga.

In urma unei dispute spectaculoase in care s-au marcat sapte eseuri, victoria a revenit tonganilor cu rezultatul de 27-17, victorie in urma careia au luat si bonusul ofensiv.

Japonia a marcat trei incercari prin Kizu, Sau si Tui, una dintre acestea fiind transformata de Goromaru, in replica oaspetii au culcat balonul de patru ori in terenul de tinta advers prin F. Vunikola, realizator al unei duble, Helu si Aholelei, Apikotoa transformand doua si concretizand o lovitura de pedeapsa.

In cea de-a doua disputa a primei etape la Edmonton s-au intalnit cele doua mari rivale din America de Nord, Canada si Statele Unite.

Canada s-a impus cu rezultatul de 16-9 dupa un eseu marcat de Moonlight, transformat de Braid, cel care a marcat si din trei lovituri de pedeapsa. Punctele americanilor au fost reusite de Siddall din trei lovituri de pedeapsa.

Dupa prima etapa, in clasament conduce Tonga cu cinci puncte, fiind urmata de Canada cu patru puncte.

Urmatoarea partida programata in IRB Pacific Nations Cup se va disputa pe 1 iunie avandu-le ca protagoniste pe Fiji si Japonia.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile