Trei cazuri la Comisia de Disciplina, dupa etapa a II-a a SuperLigii

La finalul celei de-a doua etape a SuperLigii CEC Bank, trei cazuri au fost aduse in atentia Comisiei de Disciplina a FRR de catre Comisia de Citare.

Astfel, in derby-ul etapei, Timisoara-Baia Mare, a fost citat jucatorul baimarean Buzatu Teodor, care a calcat un jucator aflat la sol, acesta primind avertisment, conform art. 13/a din regulamentul disciplinar.

Art. 13 prevede ca Avertismentul este notificarea scrisa prin care se atrage atentia clubului de a lua masuri  pentru a se evita pe viitor comiterea unor infractiuni asemantoare.

Tot avertisment, sub aceeasi litera din regulament, a primit si jucatorul Timisoarei, Giorgi Khositashvili, pentru o usoara lovitura cu pumnul.

In partida U Cluj-Steaua, jucatorul militar Adrian Pasciuc a calcat un jucator aflat la sol si ca urmare a faptei sale, clubul Steaua a fost atentionat de Comisia de Disciplina sa ia masuri interne, pentru evitarea, pe viitor, a acestor situatii.

Toate cele trei meciuri din fiecare etapa sunt analizate de Comisia de Citare a FRR, Comisia de Disciplina urmand a lua deciziile care se cuvin, pentru ca acestea sa nu se mai repete.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile