Trei zile de Mini-Rugby la Gura Humorului

În etapa Circuitului Național de Mini-Rugby disputată la Gura Humorului s-au duelat echipe din toată țara la categoriile de vârstă U8, U10 și U12.

Organizat pe perioada a trei zile, turneul a reunit la start 17 competitoare.

„Acest turneu a fost o etapa asteptata cu mult interes si nerabdare la Gura Humorului. Putem spune ca a fost un turneu reusit din toate punctele de vedere, de la spectacol sportiv la castigurile din punct de vedere al cunostintelor acumulate.
Ne bucuram că nu au fost accidentari grave si nici alte situatii neprevazute.
Cu toate ca au fost avertizari locale de furtuna, ne-am bucurat de vreme frumoasa, foarte buna pentru rugby, cu un gazon bun pentru contact.
Tin sa le multumesc echipelor participante, Federatiei Romane de Rugby si tuturor celor ce au sprijinit acest turneu si ii asteptam cat mai des la Gura Humorului!”, a declarat Andrei Varvaroi, director Clubul Sportiv Scolar Gura Humorului.

Unul dintre organizatori, Gabriela Popescu, presedinte Fundatia Te Aud Romania este de parere ca „sportul, si in special rugby-ul, prin valorile care guverneaza acest sport, este una din cele mai importante unelte de impact social in comunitate. Mai mult de atat, practicarea mini rugby-ului de un numar cat mai mare de copii la nivel national este un garant al conversiei naturale catre performanta si bineinteles, ulterior al unui numar cat mai calitativ al jucatorilor de rugby seniori. La nivel organizational, dezvoltarea sociala prin rugby ocupa un loc de seama si ne bucuram ca, impreuna cu Federatia Romana de Rugby, am reusit sa gazduim un eveniment atat de important pentru micii rugbysti ai tarii. Entuziasmul parintilor si suporterilor de la Stadionul Tineretului arata ca rugby-ul are viitor in Romania, ca publicul rugby-ului romanesc este din ce in ce mai numeros si dornic sa isi sustina echipele locale.”

Evenimentul a fost organizat de Departamentul de Dezvoltare al FRR, cu sprijinul Clubului Sportiv Scolar Gura Humorului, Fundatiei Te Aud Romania si al Primariei Gura Humorului.

Clasament U8
1. Warriors U Arad
2. CSS Gura Humorului
3. Șoimii București
4. Warriors Timișoara

Clasament U10
1. Warriors Timișoara
2. Rugby Cluj Junior
3. CSA Steaua
4. Șoimii București
5. CSS Gura Humorului
6. Warriors U Arad

Clasament U12
1. Șoimii București
2. CSS Unirea Iași
3. CSM CSR Sibiu
4. CSA Steaua
5. CS Florin Popovici Baia Mare
6. Șoimii Câmpia Turzii
7. CSM Suceava

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile