U Cluj – CSM Știința Baia Mare, ultimul meci al turului Cupei României

Cupa României continuă în acest weekend cu etapa treia, ultima a turului, care programează un singur meci, în Grupa A. Sâmbătă, 17 aprilie, la ora 14:00, la Cluj, pe terenul Iuliu Hațieganu, Universitatea Cluj primește vizita campioanei României și deținătoarei trofeului, CSM Știința Baia Mare.

U Cluj va disputa al doilea meci din competiție, după ce în etapa inaugurală a pierdut în deplasare, cu SCM Timișoara cu 52-15. O partidă care se anunță extrem de grea pentru studenți, în condițiile în care maramureșenii, după victoria clară, 40-10, de săptămâna trecută în fața bănățenilor, sunt marii favoriți la câștigarea grupei.

Ediția precedentă a Cupei României a găsit cele două echipe tot în aceeași grupă, CSM Știința Baia Mare impunându-se pe teren propriu cu 96 – 6, returul fiind câștigat de elevii lui Eugen Apjok la masa verde, 5-0, din cauză că rezultatele testului COVID-19 nu au venit la timp pentru clujeni, iar meciul nu s-a putut disputa în lipsa acestora.

În această ediție a Cupei României în Grupa B, a avut loc un singur meci, CSA Steaua – CS Dinamo 38-20, cele două fiind de altfel singurele echipe care se află în această grupă pentru că ACS Tomitanii nu s-au înscris în această competiție.

După această etapă, se încheie prima parte a Cupei României care se va relua în luna august, cu meciurile din retur și fazele finale ale competiției.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile