Un fost rugbyst roman va parcuge pe jos 500 km in scopuri caritabile

Balint Istvan

Balint Istvan, un fost jucator roman de rugby, a pornit intr-un mars de 500 km pentru a strage fonduri pentru sportivii accidentati grav.
Pentru a promova aceasta actiune el a plecat pe jos de la Szeged si se va opri la Miercurea Ciuc .

„Tin foarte mult la conceptul de fund-raising si vreau sa arat ca acesta poate fi o varianta si in Romania. Suntem inca la inceput dar imi doresc sa fie un proiect pe termen lung si in Romania si in Ungaria. Voi merge cu trenul de la Timisoara la Bucuresti, in rest distanta va fi parcursa pe jos“, a declarat Balint Istvan, in varsta de 40 de ani, fost jucator de rugby in Romania si Ungaria, pentru FRR.ro.

Actiunea sa este organizata impreuna cu Rotary Club Oroshaza si Rotary Club Opera Timisoara. Targetul pentru marsul din acest an este acela de a aduna 4.000 de euro. Suma va intra in administrarea Rotary Club Oroshaza si Rotary Club Opera Timisoara, iar in cazul unor accidente grave in sport o comisie va analiza si va sustine sportivul respectiv.

Initiativa a luat nastere anul trecut dupa accidentarea grava suferita de rugbystul Aradului Alex Gradinaru.

Toti cei vor sa faca donatii sunt rugati sa contacteze RC Opera Timisoara: dl. Laurentiu Corin (tel. 0728939807) sau dl. Claudiu Vizitiu (tel. 0727015400).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile