Un nou start pentru tinerii Stejari care evolueza in Franta, Razvan Ilisescu si Adrian Motoc

Nationala de rugby a Romaniei intalneste sambata, 10 martie 2018, la Buzau in cea de-a patra etapa a Rugby Europe Championship, Belgia. Partida, care conteaza pentru calificarea la Cupa Mondiala din Japonia, va avea loc pe Stadionul Municipal (Gloria Buzau), de la ora 13:00. In echipa stabilita de staff-ul tehnic pentru aceasta intalnire se remarca doua nume noi, tinerii jucatori Adrian Motoc si Razvan Ilisescu.

In varsta de 21 de ani, Adrian Motoc (1,97m si 115 kg) a debutat pentru Romania anul trecut, in meciul test cu Tonga. Considerat unul dintre cei mai talentati tineri jucatori romani, acesta joaca in Franta, la Racing 92  Espoirs, el evoluand si in cateva partide de pregatire cu echipa de seniori a clubului parizian.

Razvan Ilisescu (24 ani) se afla inaintea debutului in echipa nationala, jucatorul de linia a treia (1,86m si 106 kg) evoluand in Franta, la Blagnac, in Federale 1.

“Am vazut cateva din meciurile lor in Franta si au un stil de joc modern, sunt foarte atletici, joaca un rugby in viteza. In plus, amandoi sunt jucatori polivalenti, Motoc poate juca atat in linia a doua, cat si a treia, iar Ilisescu acopera toate posturile din linia a treia, ceea ce este un castig pentru echipa. Un alt avantaj pe care il au este ca in ultima vreme au jucat fiecare meci la echipa lor de club, sunt in forma, foarte bine pregatiti si este ceea ce cautam pentru a reusi sa crestem nivelul de joc al echipei. Sunt tineri motivati, foarte entuziasti, care dau totul in pregatire, isi doresc sa invete multe lucruri noi, jucatori cu un potential foarte mare. Au o tehnica foarte buna, s-au integrat repede in jocul echipei si sper sa nu puna singuri prea multa presiune pe ei, sa se bucure de faptul ca vor fi in teren si sa profite de aceasta oportunitate”, a declarat antrenorul Lynn Howells.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile