Un singur roman continua in Play-Off-ul din Federale 1

France Federale.
France Federale.

La sfarsitul saptamanii trecute patru jucatori romani s-au aflat pe teren in disputele revansa din cadrul optimilor de finala ale campionatului Federale 1.

Dupa ce in urma cu o saptamana Macon s-a impus pe terenul lui Castanet cu 19-16 facand un pas important catre sferturile de finala, in revansa de pe propriul teren echipa lui Cezar Popescu a transat si mai categoric succesul in favoarea sa impunandu-se cu rezultatul de 25-11.

Cezar Popescu a fost titular pentru Macon, Mihai Bageag fiind si el in primul XV la Castanet, cu cele doua succese Cezar Popescu fiind singurul roman ramas in cursa pentru promovarea in Pro D2.

Desi au incercat imposibilul pe terenul lui Nevers in fata caruia cedasera cu 22-6 saptamana trecuta, cei de la Rodez au ramas doar cu amintirea unei partide spectaculoase si a unei infrangeri care le-a permis sa termine competitia cu fruntea sus.

Rodez a cedat cu 28-24 dupa un eseu primit in minutul 75, iar cei mai buni doi jucatori de pe teren au fost romanii Ionel Badiu si Costel Burtila care in repriza secunda au facut cuplu de pilieri pentru ros-galbeni si mai mult chiar fiecare dintre ei trecandu-si in cont cate un eseu.

Alaturi de aceste dispute, Aix en Provence s-a calificat dramatic in sferturi gratie faptului ca a marcat in deplasare mai multe puncte decat o facusera cei de la Oloron in prima mansa, Tyrosse a remontat cele noua puncte avans pe care il avea La Seyne, Massy, Montauban si Lille calificandu-se cu victorii in ambele manse.

Rezultatele complete din optimile de finala ale Play-Off-ului din Federale 1 (in paranateza rezultatele din tur):
Nevers-Rodez 28-24(22-6)
Macon-Castanet 25-11(19-16)
Massy-Perigueux 19-0(34-15)
Oloron-Aix en Provence 25-17(16-24)
Tyrosse-La Seyne 17-3(29-38)
Langon-Lille 15-19(15-38)
Montauban-Vannes 32-0(16-13)
Aubenas-Lannemezan 39-14(23-24)

In sferturile de finala se vor disputa urmatoarele partide, cele doua manse urmand a avea loc pe 4 respectiv 11 mai:
Nevers-Tyrosse
Lille-Macon
Aubenas-Montauban
Aix en Provence-Massy

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile