Universitatea Cluj a luat punctul care o califica in semifinalele Cupei Regelui

Pe stadionul din Complexul Ghencea, Steaua Bucuresti a obtinut prima victorie in Cupa Regelui, in disputa cu Universitatea Cluj, cum insa rezultatul a fost de 15-14, alb-negrii s-au ales cu punctul bonus care le aigura calificarea in semifinalele competitiei.

Dupa o prima jumatate de repriza, in care scorul a fost alb, Ionut Dumitru a deschis scorul cu un eseu, a carui transformare a fost ratata de Andrei Filip, replica clujenilor venind la doar cateva minute distanta prin Ovidiu Melniciuc, care a concretizat o lovitura de pedeapsa.

Eseul lui Robert Neagu a stabilit scorul pauzei, 10-3, nici de aceasta data Andrei Filip nereusind sa transforme, diferenta de sapte puncte in favoarea ros-albastrilor mentinandu-se pana in minutul opt al partii secunde.

Cristian Murgoci a finalizat cu eseu pentru Universitatea Cluj in minutul 48, iar Ovidiu Melniciuc, dupa ce a ratat transformarea, s-a revansat cu o lovitura de pedeapsa, astfel ca studentii ardeleni au preluat conducerea.

Steaua a trecut in avantaj din nou in minutul 59 cand Ionut Dumitru a realizat dubla personala, o noua incercare a militarilor care a ramas fara transformare, din fata butului Mihai Golubenco fiind cel care a irosit sansa marcarii a doua puncte.

Pe final Universitatea Cluj putea pleca chiar victorioasa din Ghencea, dar Ovidiu Melniciuc a concretizat numai una din cele doua tentative de tinta avute la dispozitie, chiar si in aceste conditii alb-negrii s-au ales cu punctul bonus defensiv si calificarea in semifinale.

Ultima partida a Grupei B va avea loc pe 14 august, cand Universitatea Cluj va primi vizita celor de la Stiinta Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile