URUGUAY – Ziua II: Sicane…!?

Iulian Dumitras pe Charrua

Autocarul care trebuia sa ii duca vineri pe Stejari la terenul de antrenament a intarziat mai bine de o ora. Desi ar fi trebuit sa fie aproape de hotel, terenul de antrenament era situat mai departe decat aeroportul pe care au sosit Stejarii.

Aceste doua “concidente” vin dupa ce in prima zi echipa noastra a trebuit sa astepte mai bine de o ora pentru a se caza, pentru ca nu toate camerele rezervate de FRR in urma cu o luna de zile “erau libere”.

Stejarii au trecut peste aceste mici evenimente si au repetat vineri dimineata toate schemele de joc pentru sambata.
Jucatorii vice-campioanei Frantei, Perpignan, Marius Tincu si Ovidiu Tonita au declarat pentru GSP TV ca echipa este pregatita si spun ca isi doresc foarte mult o noua prezenta la Cupa Mondiala.

Dupa-amiaza Dumbrava, Calafeteanu, Vlaicu si Dumitras au exersat suturile pe Stadionul Charrua.

Romania joaca sambata de la ora 16.00 (20.00-la Bucuresti) cu Uruguay prima partida pentru calificarea la Cupa Mondiala. Returul va avea loc pe 27 noiembrie, ora 17, pe Stadionul Arcul de Triumf.

VEZI UN INTERVIU CU TINCU SI TONITA

Socol si Arboleya s-au fotografiat cu trofeul Webb Ellis

Socol si capitanul Uruguayului s-a fotografiat cu trofeul Webb Ellis

Joi, dupa conferinta de presa, capitanii celor doua echipe s-au fotografiat cu trofeul Webb Ellis.

Carlos Arboleya, capitanul Los Teros si Gustavo Zerbino, presedintele Federatiei din Uruguay, au acceptat sa vorbeasca cu GSP TV despre meciul de sambata.

Arboleya a spus ca au castigat multa incredere si ca vor face tot posibilul sa invinga.

Pe aceesi lungime de unda s-a situat si presedintele Gustavo Zerbino.
El spune ca au o echipa tanara care s-a antrenat din greu si care si-a imbunatatit jocul de la meciul cu SUA.
Apreciaza Romania, fanii Stejarilor si declara ca se simte foarte bine la Bucuresti.

Zerbino spune ca viata merge mai departe in cazul unei necalificari dar precizeaza ca vor incerca sa faca orice efort pentru a se califica la competitia din Noua Zeelanda din 2011.

Los Teros au fost vizitati in cantonament si de la presedintele Uruguayului care le-a urat succes pentru meciul de sambata.

VEZI UN INTERVIU CU CAPITANUL URUGUAYULUI SI PRESEDINTELE URU

URUGUAY-ROMANIA:
Stadionul Charrua, Montevideo
Ora 16 – IN DIRECT PE GSP
Arbitri: M.Lawrence (Africa de Sud)-Francisco Pastrana (Argentina), Javier Mancuso (Argentina)

Romania: 15. Vlaicu Florin, 14. Fercu Catalin, 13. Gal Csaba, 12. Dimofte Ionut, 11. Lemnaru Madalin, 10. Dumbrava Danut, 9. Lucian Sirbu, 8. Manta Alexandru, 7. Tonita Ovidiu, 6. Burcea Stelian, 5. Ursache Valentin, 4. Socol Sorin (C), 3. Dima Dragos, 2. Tincu Marius, 1. Balan Bogdan
Rezerve: 16. Popescu Cezar, 17. Radoi Andrei, 18. Lazar Mihai, 19. Cristian Petre, 20. Carpo Daniel, 21. Calafeteanu Valentin, 22. Dumitras Iulian

Uruguay: 15. Dugonjic Ivo, 14. Leivas Leandro, 13. Crosa Martin, 12. De Freitas Juan, 11. Mieres Gaston, 10. Arocena Matias, 9. Martinez Manuel, 8. Vilaseca Santiago, 7. Brignoni Nicolas, 6. Braun Mathias, 5. Magno Fabio, 4. Fonseca Matias, 3. Sagario Mario, 2. Arboleya Carlos (C), 1. Corral Alejo
Rezerve: 16. Rombys Juan Pedro, 17. Espiga Martin, 18. Lemoine Pablo, 19. Tabarez Juan Ignacio, 20. Gaminara Juan Manuel, 21. Caffera Emiliano, 22. Morales Nicolas

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile