Uruguay continua lupta pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2015

Saptamana trecuta s-au disputat ultimele doua etape din cadrul South American Championship, competitie ale carei rezultate conteaza si in ceea ce priveste calificarea la Cupa Mondiala din 2015.

Competitia a fost castigata de Argentina, dar cum Pumele sunt calificate deja pentru Cupa Mondiala, lupta s-a dat practic pentru pozitia secunda care asigura participarea in faza urmatoare.

Argentina a castigat toate cele trei dispute, 29-18 cu Uruguay, 85-10 cu Chile si 83-0 cu Brazilia, in fata ultimelor doua marcand de fiecare data cate 13 incercari.

Uruguay profitand si de faptul ca partidele au avut loc la Montevideo, a invins Brazilia cu 58-7, dupa o partida in care a marcat opt eseuri,   pentru ca in disputa decisiva pentru pozitia secunda a clasametului sa treaca de Chile cu 23-9, Klappenbach si Roman eseuri, A. Ormaechea doua transformari si trei penalitati.

Astfel, Uruguay s-a calificat pentru urmatoarea faza a calificarilor la Cupa Mondiala din 2015 din zona America unde va intalni echipa invinsa din duelul SUA-Canada, o dubla mansa a carei soarta se va decide pe 17 respectiv 24 august.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile