Uruguay s-a impus in fata Rusiei si a ocupat pozitia a treia la IRB Nations Cup 2014

Rusia-Uruguay.
Rusia-Uruguay.

Dupa ce si-au impartit initiativa, Rusia dominand prima repriza, iar Uruguay pe cea secunda, Los Teros s-au impus gratie unui eseu venit dupa un efort colectiv pentru a ocupa pozitia a treia la IRB Nations Cup.

Partida a inceput nefericit pentru sud-americani care inca din primul minut s-au vazut in situatia de a juca in inferioritate numerica, Rodrigo Silva primind cartonasul galben. In ciuda acestei situatii, Los Teos au avut prima sansa de a marca, dar Joaquin Prada a ratat o lovitura de pedeapsa .

Cu doar 14 jucatori pe teren, uruguayenii au avut initiativa insa efortul depus i-a costat si astfel au inceput sa apara greselile sanctionate de Yuriy Kushnarev cu doua lovituri de pedeapsa concretizate pentru ca in minutul 12 Rusia sa conduca cu 6-0.

A venit apoi randul ursilor sa evolueze in inferioritate numerica, Grigory Tsnobiladze fiind trimis pe banca pedepselor. Chiar si asa, elevii lui Raphael Saint-Andre au avut o actiune frumoasa purtata de Vasily Artemyev care a gresit pasa catre Gerasinov venit la sustinere, faza nefiind finalizata.

Prima parte a jocului s-a incheiat cu rezultatul de 6-0 in favoarea Rusiei, Jeronimo Etcheverry si Yuriy Kushnarev ratand cate o lovitura de pedeapsa, iar Vladimir  Ostroushko a fost oprit la cinci metri de terenul de tinta advers dupa o frumoasa actiune personala.

Repriza secunda a inceput cu Los Teros hotarati sa intoarca soarta partidei si, dupa doua actiuni purtate de Santiago Gibernau si Alberto Roman, care au pus presiune asupra rusilor, Joaquin Prada a redus din diferenta concretizand o lovitura de pedeapsa.

In replica Yury Kushnarev si-a incercat sutul de la o distanta de aproximativ 48 de metri, balonul insa a lovit bara transversala. Uruguay a revenit si s-a apropiat amenintator de terenul de tinta advers dupa o actiune purtata pe traseul Rodrigo Silva-Nicolas Klappenbach-Franco Lamanna.

Jocul mult mai hotarat al sud-americanilor a dat roade in minutul 62, atunci cand Franco Lamanna a marcat sigurul eseu al partidei, transformat de Joaquin Prada, pentru ca Los Teros sa treaca la conducere cu rezultatul de 10-6.

Finalul de partida a consemnat o lovitura de pedeapsa ratata de Joaquin Prada si o alta concretizata de acelasi centru al uruguayenilor care astfel a stabilit si rezultatul final  de 13-6 in ciuda eforturilor disperate ale rusilor din ultimele minute de a stapunge defensiva trupei lui Pablo Lamoine.

Uruguay s-a impus asadar cu rezultatul de 13-6, victorie gratie careia a obtinut pozitia a treia la IRB Nations Cup editia 2014.

In aceasta penultima partida a IRB Nations Cup 2014 s-au infruntat:

Rusia: 1. Grigory Tsnobiladze, 2. Valeriy Tsnobiladze,  3. Andrei Igretsov, 4. Alexander Voytov (C), 5. Artem Fatakhov, 6. Pavel Butenko,  7. Andrey Temnov, 8. Viktor Gresev, 9. Alexey Shcerban, 10. Yuriy Kushnarev, 11. Vladimir Ostroushko, 12. Vasily Artemyev, 13. Dimitrii Gerasimov,  14. Igor Galinovskiy, 15. Igor Klyuchnikov

Rezerve: 16. Evghenii Matveev, 17. Sergei Sekisov, 18. Denis Antonov, 19. Aleksandr Khudiakov, 20. Mikhail Babaev, 21. Aleksandr Ianiushkin, 22. Ramil Gaysin

Uruguay: 1. Alejo Corral,  2. Nicolas Klappenbach (C),  3. Oscar Duran,  4. Cristofer Soares de Lima,  5. Franco Lamanna,  6. Juan de Freitas,  7. Diego Magno,   8. Alejandro Nieto,  9. Guillermo Lijtestein,  10. Rodrigo Silva,  11. Jeronimo Etcheverry, 12. Alberto Roman, 13. Joaquin Prada,  14. Santiago Gibernau, 15. Gaston Mieres

Rezerve:  16. Carlos Arboleya,   17. Juan Echeverria,  18. Mathias Braun,  19. Fernando Bascou,  20. Agustin Alonso,   21. Federico Favaro,  22. Alejo Duran

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile