Venus Temad Piatra Neamt a castigat turneul Rugbylja Cup din Italia, la U10

Venus Temad Piatra Neamt a reprezentat cu succes Romania la turneul Rugbylja Cup din Italia.

Cunoscut pentru eforturile deosebite pe care le depune pentru a promova rugbyul in zona Piatra Neamt, profesorul Eusebiu Popa alaturi de echipa Venus Temad Piatra Neamt au participat in Italia la turneul Rugbylja Cup, unde au castigat trofeul la categoria de varsta U10.

Turneul Rugbylja Cup s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in localitatea Cusago , in apropiere de Milano, Venus Temad Piatra Neamt fiind echipa care s-a bucurat de aprecierea unanima a organizatorilor, rugbyul prestat de micutii sportivi de la scolile din Roznov si Targu Neamt depasind pana si asteptarile profesorului Eusebiu Popa. “Sambata am ajuns in Italia, unde dupa un antrenament de acomodare ne-am prezentat ziua urmatoare la turneul propriu-zis, dominand toti adversarii intalniti ceea ce sincer si pentru mine a fost o supriza, dar care in acelasi timp a demonstrat ca eforturile depuse isi arata roadele”, a avut amabilitatea sa ne declare profesorul Eusebiu Popa.

Venus Temad Piatra Neamt a castigat toate cele patru partide disputate, 20-10 cu Settimo Torino, 25-10 cu Rugbio, un categoric 60-5 impotriva echipei Rugbio Aqua, pentru ca la final sa treca si de Gattico cu rezultatul de 10-0, astfel intrand in posesia trofeului Rugbylja Cup, categoria de varsta U10.

Cei care au reusit acesta performanta sunt: Stefan Anastasoaiei, Fabiola Borta, Beatrice Munteanu, Ingrid Dorcu, Alexandra Barna, Florentina Gradinaru, Andrei Dumitrache, Nicolas Covasan, Serban Surugiu, Alexandra Popa, Rebeca Loghin si Diana Aparaschivei.

Trebuie remarcat faptul ca Rebeca Loghin si Diana Aparaschivei au evoluat si pentru echipa Rugbio Abiattegraso la categoria de varsta U12, ele fiind si cele care il ajuta la antrenamente pe profesorul Eusebiu Popa.

De acum gandurile echipei Venus Temad Piatra Neamt se indrepata catre o alta provocare, care va avea loc intre 16 si 19 iunie la Klagenfurt in Austria, United World Games o competitie de traditie asemanatoarea Jocurilor Olimpice in al carei program alaturi de rugby mai figureaza intreceri de handbal, tenis, volei, baschet, atletism , inot si hochei pe iarba.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile