Victorie cu bonus ofensiv pentru Stiinta Petrosani in partida cu CSM Bucovina Suceava

Stiinta Petrosani si CSM Bucovina Suceava s-au intalnit in etapa a XII-a din Divizia Nationala Seniori, studentii din Valea Jiului reusind sa obtina o victorie importanta pentru accederea in Play-Off.

De la reluarea campionatului Stiinta Petrosani nu cunoscuse bucuria succesului in timp ce Bucovina Suceava s-a deplasat la Petrosani dupa o victorie spectaculoasa in fata celor de la Poli Agro Iasi, partida dintre cele doua echipe avand ca miza ocuparea uneia din primele patru pozitii la finalul sezonului regulat.

Stiinta a inceput mai decisa si dupa 20 de minute elevii lui Alexandru Lupu se aflau la conducere cu rezultatul de 12-0 dupa eseurile marcate de Borz si Coge, una dintre transformari fiind reusita de Melniciuc o alta ratata de Barbu.

Scorul a luat proportii in minutul 22 atunci cand Toma a finalizat o noua actiune a gazdelor cu eseu transformat de Melniciuc, acesta fiind momentul in care sucevenii, cu un deficit de 19 puncte, au reusit sa revina in joc.

Pana la pauza Bucovina Suceava a marcat doua incercari prin Bratinau si Elisei dar nciuna nu a putut fi transformata, rezultatul de 19-10 dupa primele 40 de minute facand astfel ca soarta partidei sa se decida in repriza secunda.

Suspansul a durat pana in minutul 57 atunci cand veteranul gazdelor, Ivan, a marcat un nou eseu pentru ca la un interval de numai trei minute Mihalachi sa izbuteasca aceesi performata. Ambele reusite au fost transformate de Melniciuc iar scorul a devenit 33-10.

Rezultatul inscris pe tabela de marcaj s-a mentinut pana in ultimele cinci minute cand s-au marcat doua incercari, una pentru oaspeti prin Stefaroi si o alta in contul gazdelor Melniciuc schimband rolul de transformer in cel de finalizator in terenul de tinta advers.

Eseul sucevenilor nu a fost transformat, in schimb Tandea a adus si cele doua puncte aferente dupa eseul lui Melniciuc, astfel stabilindu-se rezultatul final: Stiinta Petrosani-CSM Bucovina Suceava 40-15.

Cu aceasta victorie Stiinta Petrosani a urcat pe pozitia a patra in clasament devansand-o chiar pe Bucovina Suceava. In urmatoarea etapa petrosenenii vor evolua pe terenul lui CSU AV Arad, iar sucevenii vor primi vizita liderului RC Barlad.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile