Victorie cu emotii pentru RC Barlad pe terenul celor din Navodari

Doua echipe care au inceput diferit acest sezon, CS Navodari si RC Barlad, s-au aflat fata in fata in etapa a II-a din Divizia Nationala Seniori, primii pierzand la Petrosani, barladenii castigand fara replica din partea lui RCM Galati.

Din aceasta perspectiva barladenii porneau favoriti dar si pentru ca anul trecut acestia au reusit o victorie fara istoric la Navodari cu 41-22 dupa nu mai putin de opt eseuri marcate plecand de la malul marii cu bonusul ofensiv.

De aceasta data partida dintre CS Navodari si RC Barlad a avut o alta desfasurare, echipa lui Cornel Suciu, care a evoluat curajos si la Petrosani in ciuda infrangerii, a deschis scorul prin Zainea, uvertura gazdelor concretizand o lovitura de pedeapsa.

Oaspetii au replicat imediat egaland prin acelasi procedeu, autorul reusitei fiind Ibanescu, pentru ca apoi intr-un interval de numai cinci minute spectacolul din teren sa atinga cele mai inalte cote.

CS Navodari a marcat in minutul 30 un eseu prin F.Croitoru transformat de Zainea, avantajul gazdelor inregistrandu-se doar pana in minutul 35 cand barladenii au raspuns tot cu un eseu transformat de Ibanescu pentru ca scorul sa devina 10-10.

Acesta avea sa fie si rezultatul pauzei, in repriza secunda dupa zece minute de lupta oaspetii reusind sa treaca in avantaj pentru prima data dupa un eseu marcat de M.Munteanu transformat de C.Croitoru.

Gazdele au incercat sa revina, Zainea a marcat al doilea eseu personal in contul celor din Navodari, transformarea a fost ratata si barladenii in ciuda unei inferioritati numerice de zece minute, Andrei primind cartonas galben, au rezistat pana la final impunandu-se cu rezultatul de 17-15.

Pentru CS Navodari, care s-a ales cu bonusul defensiv, urmeaza o deplasare dificila la Suceava, in timp ce RC Barlad isi va masura fortele cu Poli Agro Iasi in derby-ul etapei a III-a din Divizia Nationala Seniori.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile