Victorie de Play-Off pentru Stiinta Petrosani la Arad

In penultima etapa a sezonului regulat din Divizia Nationala Seniori s-a disputat partida dintre CSU AV Arad si Stiinta Petrosani in care elevii lui Alexandru Lupu s-au impus obtinand astfel biletele pentru Play-Off.

Primele 30 de minute ale jocului disputat la Sanicolau Mic au fost echilibrate niciuna dintre echipe nereusind sa inscrie vreun punct dupa care gazdele prin mijlocasul la gramada Tiron a modificat tabela de marcaj acesta finalizand cu eseu o actiune a echipei sale.

Stiinta Petrosani a preluat conducerea in ultimele sase minute dupa un eseu a lui Mihalachi, o transformare si o lovitura de pedeapsa semnate de Melniciuc rezultatul de 10-5 in favoarea studentilor din Valea Jiului fiind si cel al pauzei.

In repriza secunda vizitatorii s-au distantat, liderul de puncte al florilor de colt, mijlocasul la deschidere Melniciuc remarcandu-se in fata butului advers de doua ori in minutele 57 si 60 scorul devenind 16-5.

Aradenii au revenit in joc cinci minute mai tarziu cand Farcas a semnat un eseu transformat de Puscasu pentru ca diferenta sa se reduca la patru puncte iar finalul sa fie unul de foc avand in vederea ca rezultatul de 16-12 s-a mentinut pana in minutul 70.

A urmat insa un eseu a lui Barbu transformat de Melniciuc si o lovitura de pedeapsa a aceluiasi mijlocas la deschidere al petrosenenilor, incercarea reusita de Grindei si transformata de Puscasu in ultimul minut aducand in extremis aradenilor punctul bonus defensiv.

Stiinta Petrosani s-a impus cu rezultatul de 26-19 si ocupa in acest moment pozitia a patra in clasament la opt puncte de Bucovina Suceava, in ultima etapa a sezonului regulat petrosenenii urmand sa primeasca vizita ultimei clasate RCM Galati in timp ce CSU AV Arad va avea o deplasare dificila la RC Barlad.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile