Victorie la scor pentru Poli Iasi in partida cu CSM Olimpia Bucuresti

La reveninrea in primul esalon valoric, Politehnica Iasi a disputat prima partida pe propriul teren, studentii moldoveni reusind o victorie categorica in etapa a II-a din SuperLiga CEC Bank, rezultat 39-19 in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti, dupa o partida pe care au dominat-o, succesul aducandu-le si punctul bonus ofensiv.

Deschiderea scorului a reusit-o uvertura Daniel Plai din lovitura de pedeapsa, apoi in minutul zece Cosmin Ratiu a luat balonul din gramada si a batut defensiva tigrilor pentru primul eseu, transformat de acelasi Daniel Plai. Ecartul a crescut in minutul 30, cand Daniel Plai s-a evidentiat din nou, situatia bucurestenilor devenind si mai grea dupa ce Sioeli Nau a vazut cartonasul galben.

Astfel, pana la pauza aripa iesenilor Atelea Moa a mai inscris un eseu, transformat de Daniel Plai si primele 40 de minute s-au incheiat cu un avantaj greu de anticipat la inceputul partidei, 20-0 in favoarea elevilor lui George Sava, fara replica din partea echipei CSM Olimpia Bucuresti.

La doua minute dupa reluare, Atelea Moa a reusit o actiune individuala prin care a surpins pentru a treia oara defensiva tigrilor, putin mai tarziu inchizatorul Nicholas Moa, dupa o intrare in forta, asigurand studentilor ieseni punctul bonus defensiv, ultima reusita din terenul de tinta advers fiind transformata de Daniel Plai.

La jumatatea partii secunde scorul era de 32-0, moment in care bucurestenii au marcat primele puncte prin eseul lui George Tudor, dar Atelea Moa a fost de neoprit, acesta izbutind sa-si treaca in cont un hat-trick. Pana la final CSM Olimpia a mai inscris doua incercari prin Daniel Faasen si Tiberiu Conache, rezultatul final fiind de 39-19 in favoarea Politehinicii Iasi.

In urmatoarea etapa ambele echipe vor avea partide de partide extrem de dificile, Politehnica Iasi pe terenul celor de la Steaua Bucuresti, iar CSM Olimpia Bucuresti in calitate de gazda va primi replica Timisoarei Saracens.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile