Victorie pe finalul jocului pentru Stiinta Baia Mare in partida cu CSM Olimpia Bucuresti

Stiinta Baia Mare a urcat pe pozitia secunda in SuperLiga CEC Bank.

Prima semifinala din Cupa Romaniei, disputata pe stadionul din Complexul Ghencea, a revenit celor de la Stiinta Baia Mare, care au dispus de CSM Olimpia Bucuresti cu rezultatul de 18-16, dupa o lovitura de pedeapsa venita pe final.

In ciuda faptului ca fata in fata s-au aflat campiona en-titre si ultima clasata in SuperLiga CEC Bank, CSM Olimpia Bucuresti a dat o replica darza, fiind chiar la un pas de a obtine in premiera calificarea in finala Cupei Romaniei.

Prima repriza a fost una deosebit de echilibrata, disputata mai mult intre cele doua 22-uri, astfelca pana in minutul 29 scorul a ramas 0-0, pentru ca Samoa Luke, respectiv Taljard au ratat cate o tentativa de tinta. In minutul aminintit Taljard a concretizat o lovitura de pedeapsa si vulturii bucuresteni au intrat la pauza in avantaj cu rezultatul de 3-0, chiar daca Ratiu a vazut cartonasul galben.

Dupa reluare tot CSM Olimpia a fost prima care a marcat, prin acelasi Taljard, care a dus scorul la 6-0 dupa o penalitate, insa in minutul 55 Stiinta Baia Mare a intors rezultatul, Fakaosilea a patruns, Moyake a finalizat cu eseu transformat de Samoa Luke.

Au urmat cate o lovitura de pedeapsa concretizata de Samoa Luke, respectiv Taljard, ultimul ratand insa o alta oportunitate in contul bucurestenilor, dupa care a venit eseul lui Shamkharadze pentru 15-9 in contul baimarenilor, Samoa Luke nereusind sa aduca si cele doua puncte ale transformarii.

Finalul a fost unul deosebit de dramatic, pentru ca un mol i-a dus pe zimbri pana in propriul teren de tinta si Ratiu a finalizat cu eseu, transformat de Taljard, bucuria CSM-ului durand insa doar pana la reluarea jocului, cand Samoa Luke a marcat din lovitura de pedeapsa punctele calificarii in finala.

Stiinta Baia Mare va juca a cincea finala consecutiva in Cupa Romaniei, pe 30 noiembrie, maramuresenii urmand sa intalneasca la Cluj-Napoca pe RCM Timisoara.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile