Victorie pentru echipa Romaniei U19 in Portugalia

Romania U19 vs Cehia U19.
Romania U19 vs Cehia U19.

La Campionatul European U19 care se desfasoara in Portugalia, Stejareii au invins Cehia cu un categoric rezultat de 30-6, echipa noastra reusind sa marcheze trei incercari.

Cehii au deschis scorul in minutul 5 dupa o lovitura de pedeapsa concretizta de Kohout, Romania revenind dupa ce Melniciuc a reusit si el sa trimita de doua ori printre barele butului advers balonul din penaliati.

Pana la pauza nu s-au marcat alte puncte si astfel la cabine Romania U19 a intrat in avantaj cu rezultatul de 6-3.

Imediat dupa pauza cehii au egalat, acelasi Kohout marcand din lovitura de pedeapsa pentru ca in replica, la doua minute distanta, din acelasi procedeu, Melniciuc sa ne aduca in avantaj.

Stejareii au fortat in continuare si astfel a venit si primul eseu al partidei reusit de Dumitrecu, Melniciuc a transformat ducand scorul la 16-6 pentru Romania U19.

In minutul 56 am finalizat din nou in terenul de tinta advers, autorul incercarii fiind Bucur pentru ca de aceasta data Plai sa reuseasca transformarea, echipa noastra luand un avans de 23-6 pe tabela de marcaj.

La distanta de cinci minute, Bucur a recidivat, reusind sa finalizeze pentru a doua oara cu eseu o actiune a echipei noastre, Plai transformand pentru ca scorul sa devina 30-6.

Acestea aveau sa fie ultimele puncte ale partidei, astfel Romania U19 a invins Cehia cu rezultatul de 30-6, echipa noastra evoluand in formula:

15. Alexandru Bucur, 14. Daniel Zaharia, 13. George Prunaru, 12. Andrei Neacsu, 11. DumitruTtimofte, 10. Ovidiu Melniciuc, 9. Daniel Cubas, 8. Mario Arvinte, 7. Sorin Cosereanu, 6. George Bulearca, 5. Bogdan Doroftei, 4. Ionut Muresan, 3. Cosmin Manole, 2. Razvan Birladeanu, 1. Ion Saracila.
Rezerve: 16. Dragos Dumitrescu, 17. Mihai Cirlescu, 18. Alexandru Gordas, 19. Mirel Popescu, 20. Cristian Boboc, 21. Alexandru Palii, 22. Daniel Plai, 23. Florin Iordan, 24. Petru Dinu, 25. Albert Stiopei, 26. Tudor Butnariu.

In finala pentru locul cinci Stejareii vor infrunta Rusia cea care a dispus de Polonia cu rezultatul de 26-14.

foto: https://www.facebook.com/fpr.pt

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile