Victorie pentru Timisoara Saracens in Cupa Regelui

In prima partida a Grupei A contand pentru Cupa Regelui, Timisoara Saracens a castigat pe stadionul Florea Dumitrache in fata celor de la Dinamo Bucuresti cu rezultatul de 41-17, o diferenta de scor mai consistenta decat s-a inregistat la ultima intalnire dintre cele doua echipe in campionat.

Jocul a fost echilibrat in prima sa parte cu doua lovituri de pedeapsa concretizate de Onofrei pentru alb-rosii, respectiv G.Conache de partea timisorenilor, pentru ca intre minutele 27 si 30 scorul sa devina 15-3 in favoarea oaspetilor dupa eseurile lui Maris si Tangimana.

Dinamo a redus ecartul gratie incercarii pilierului Leon, reusita transformata de Onofrei, dar la pauza Timisoara Sarcens a intrat cu un avantaj de 12 puncte, Moala fiind autorul celui de-al treilea eseu al banatenilor transformat de G.Conache.

Eficienta lui Umaga, atat in terenul de tinta, cat si din fata butului i-a desprins pe timisoreni insa un cartonas galben primit de Maris a dus la o superioritate numerica exploatata de Dinamo prin eseul lui Holoia la care Onofrei a adaugat punctele transformarii.

Pana la final elevii lui Grainger Heikell, revenit pe banca tehnica, au condus ostilitatile din teren si Gorcioaia alaturi de Capatana si-au trecut numele pe lista marcatorilor de eseuri, astfel ca Timisoara Saracens a debutat cu o victorie consistenta in prima editie a Cupei Regelui.

In urmatoarea etapa din Grupa A, Timisoara Saracens va avea zi libera in timp ce Dinamo Bucuresti se va confrunta cu CSM Olimpia Bucuresti, partida programata pentru data de 20 iunie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile