Victorii ale favoritelor in Campionato Eccellenza

Eccellenza.
Eccellenza.

In cea de-a XII-a etapa a campionatului italian, fosta adversara a Lupilor Bucuresti din Amlin Challenge Cup, Calvisano, s-a impus pe terenul lui San Dona cu un categoric rezultat de 35-3, obtinand si bonusul ofensiv.

Pentru Calvisano s-a consemnat un eseu colectiv si alte patru avandu-i ca autori pe Bergamo, De Jager dubla si Steyn, in timp ce punctele de onoare ale lui San Dona, la care Bogdan Iovu a fost titular, au fost marcate de Mucelli din lovitura de pedeapsa.

Viadana a luat si ea bonusul ofensiv in partida cu ultima clasata, Reggio, de care a trecut cu rezultatul de 24-0, leii reusind sa inscrie patru incercari.

Pizzaro, Du Plessis, Monfrino si un eseu venit dupa un efort colectiv au fost incercari contabilizate in dreptul invingatorilor la care Liviu Pascu a fost titular, Reggio nereusind nici macar punctele de onoare.

Rovigo a obtinut un nou succes si in prezent este la zece puncte distanta in clasament de ocupanta locului secund Calvisano, reusita venind la Roma pe terenul lui Fiamme Oro.

Ferro cu o dubla, Montauriol si Ngawini au asigurat bonusul ofensiv pentru Rovigo, Fiamme Oro reusind si ea sa marcheze doua incercari prin De Gaspari si Benetti, partida terminandu-se cu rezultatul: Fiamme Oro-Rovigo 18-33.

Capitolina nu a reusit sa marcheze campionilor en-titre decat trei puncte prin Bocchino, Mogliano plecand de la Roma cu bonusul ofensiv dupa incercarile lui A. Ceccato, E. Ceccato, Appiah dubla, Benvenuti si un eseu colectiv, impunandu-se cu rezultatul de 43-3.

Partida Padova-I Cavalieri a fost amanata.

Clasament:
1. Rovigo-50p
2. Calvisano-40p
3. Mogliano-37p
4. Viadana-34p
5. I Cavalieri-32p
6. Padova-23p
7. Fiamme Oro-21p
8. San Dona-20p
9. Lazio-12p
10. Capitolina-5p
11. Reggio-1p

Urmatoarea etapa se va disputa intre 1 si 2 martie dupa programul:
Reggio-Capitolina
Rovigo-Viadana
Mogliano-Fiamme Oro
I Cavalieri-San Dona
Lazio-Padova

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile