Will Welch ramane capitanul lui Newcastle Falcons si in Aviva Premiership

Will Welch - Newcastle Falcons.
Will Welch – Newcastle Falcons.

Newcastle Falcons, echipa la care a evoluat si celebrul Jonny Wilkinson intre 1997 si 2009, a revenit dupa un an de absenta in Aviva Premiership dupa ce sezonul trecut s-a impus in liga secunda din Anglia.

O contributie importanta la rezultatele obtinute de Falcons in sezonul precedent a avut-o capitanul de numai 23 de ani al echipei, Will Welch, un produs al Newcastle Falcons Junior Academy.

Desi foarte tanar, flankerul englez este la al cincelea sezon in tricoul lui Flacons, pentru care a semnat in 2009 dupa ce mai evoluase in cea de-a treia liga la Balydon RFC.

Pentru Newcastle Falcons se apropie startul in noua editie din Aviva Premiership, insa directorul de rugby Dean Richards a decis ca Welch sa ramana in continuare capitan pe considerentul experientei acumulate si a maturitatii aratate in sezonul precedent.

Will Welch a facut parte din selectionatele U18, U19 si U20 ale Angliei, cu ultima participand in Six Nations U 20 si la IRB Junior World Championship.

In ceea ce ne priveste, Newcastle Falcons va fi prima adversara a Lupilor Bucuresti in AMLIN Challenge Cup editia 2013-2014, intr-o grupa din care mai fac parte Brive si Calvisano, partida urmand a avea loc pe 12 octombrie la Bucuresti.

Foto: bbc.co.uk

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile