170 de copii au jucat rugby la Turneul de mini-rugby „Viorel si Mitica Negru” de la Luncusoara, Suceava

170 de copii au jucat rugby la Turneul de mini-rugby "Viorel si Mitica Negru" de la Luncusoara, Suceava.

Miercuri, 1 iunie 2016, pe terenul din incinta Scolii Primare Luncusoara din comuna Udesti, judetul Suceava a avut loc Turneul de mini-rugby ‚”Viorel si Mitica Negru”. La aceasta competitie au participat 170 de copii care timp de patru ore au jucat rugby, competitia avand loc pe categorii de varsta U8, U10, U12, U14, U16. Desfasurat pe doua terenuri, turneul a avut atat meciuri de rugby, cat si de rugby-tag.

La turneu au participat echipele din urmatoarele institutii de invatamant: Scoala Luncusoara, ACS Amicii Suceava, RC Venus Piatra Neamt, Scoala Berchisesti, Scoala Cornu Luncii, Scoala Ipotesti, Rugby CSS Gura Humorului, LPS Suceava, CSM Bucovina Suceava.

Competitia ce poarta numele a doi fosti jucatori importanti ai echipei Suceava a fost organizata de Clubul „Amicii” Suceava si Scoala Gimnaziala „Acad.H.Mihaescu” Udesti, in colaborare cu ISJ Suceava, Directia Judeteană de Sport si Tineret Suceava, Primaria si Consiliul Local Udesti, si cu sprijinul celor doi fosti rugbisti si a catorva sponsori.

170 de copii au jucat rugby la Turneul de mini-rugby "Viorel si Mitica Negru" de la Luncusoara, Suceava.
170 de copii au jucat rugby la Turneul de mini-rugby „Viorel si Mitica Negru” de la Luncusoara, Suceava.

„Pot spune ca a fost un turneu reusit, la care au participat multi copii, de aceea doresc sa le multumesc colegilor mei care au acceptat invitatia. Anul acesta am avut acelasi succes ca si anul trecut cand am organizat Scutul Bucovinei, ma bucur ca fratii Negru au fost de acord ca acest turneu sa le poarte numele si speram ca anul viitor sa-l putem inscrie in circuitul national de minirugby!”, a declarat prof. Codrin Prorociuc, presedintele ACS „Amicii” Suceava.

La sfarsitul competitiei toti participantii primit cupe, sepci, tricouri, diplome, pizza si dulciuri.

„A fost un festival dedicat copiilor de 1 Iunie  la care au participat toti iubitorii de miscare, au fost meciuri spectaculoase mai ales cele intre echipele de fete si baieti care au starnit curiozitatea spectatorilor. In paralel cu competitia de la Luncusoara a fost o alta actiune de promovare a rugby-ului, in care jucatorii de U 16 de la CSS Gura Humorului si CSM Suceava au jucat un meci demonstrativ pe terenul Scolii gimnaziale  Banesti”, a declarat Gabriela Balan-Surmei,  director de Dezvoltare Moldova Nord.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile