A avut loc etapa judeteana a ONSS Bihor

Bihorul a gazduit pe 27 ianuarie faza judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la disciplina rugby.

Competitiile la cele trei niveluri – primar, gimnazial si liceal, au avut loc la Colegiul Tehnologic nr. 1 din Vadu Crisului si au reunit un total de 12 echipe.

La ciclul primar s-a impus Liceul tehnologic Suncuius, acestuia urmandu-i in clasament Colegiul Tehnic „A. Roman” Alesd. Cea de a treia pozitie a apartinut Liceului Teoretic Borod.

Locul intai la gimnaziu a fost ocupat de Liceul Tehnologic Nr. 1 Suncuius, secondat de Scoala Gimnaziala Butani. Cea de-a treia treapta a podiumului a apartinut Colegiului Tehnologic Nr. 1 Vadu Crisului, urmat de Colegiul Teoretic „Constantin Serban” Alesd, de Colegiul Tehnic „A. Roman” Alesd si Liceul Teoretic Borod.

Pe podiumul liceelor pe cea mai inalta treapta s-a pozitionat Colegiul Tehnologic Nr. 1 Vadu Crisului. Locul al doilea a fost cucerit de Colegiul Tehnic „A. Roman”, iar cel de-al treilea de Colegiul Teoretic „Constantin Serban” Alesd.

FRR, prin Directorul de Dezvoltare al Regiunii Transilvania Gheorghe Sabau, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Bihor, a oferit castigatorilor diplome si baloane. In cadrul aceluiasi eveniment au fost premiati si profesorii participanti in proiectul federatiei „Muguri de campioni”.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile