Accidentari in tabara Romaniei, dupa meciul cu Ucraina

Alexandru Manta, dupa meciul cu Ucraina

Mai multi componenti ai echipei nationale de rugby s-au accidentat sambata in meciul contra echipei Ucrainei.

Staff-ul medical al echipei nationale va face un nou set de analize jucatorilor cu probleme de sanatate in zilele urmatoare pentru a putea determina perioada de repaus, avand in vedere ca vineri incepe editia 2010 a IRB Nations Cup.

Una dintre cele mai grave accidentari este cea a lui Alexandru Manta. Acesta s-a ales cu un traumatism cranio-facial acut deschis si o plaga suturata la arcada dreapta.

Mijlocasul la gramada, Valentin Ivan, are un traumatism cranian acut in regiune frontala, plaga contuza deschisa suturata regiune frontala, echimoza palpebrala inferioara dreapta, entorsa genunchi drept gradul II, cu posibila interesare de ligament colateral intern. Dinamovistul se afla in acest moment sub observatia medicilor echipei nationale.

Valentin Ursache a fost inlocuit dupa ce s-a ales cu un traumatism cranio cerebral acut si o comotie cerebrala usoara. Probleme a avut si inlocuitorul sau, Marius Sirbe, care a fost diagosnisticat cu comotie cerebrala usoara si are o plaga suturata la arcada stanga.

Sergiu Ursache are o plaga suturata la pleoapa inferioara dreapta si o echimoza palpebrala inferioara dreapta.

Si Stelian Burcea s-a accidentat usor. Diagnosticul medicilor – disjunctie acromio-claviculara dreapta usoara si traumatism cervical usor.

Samuel Maris, cu o contuzie toracala, inchide lista accidentatilor din meciul cu Ucraina.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile