All Blacks vor sa vada daca ai indemanare

All Blacks SKILLS Competition

Intr-un noua reclama pentru Sky Sport, Cory Jane, Ma’a Nonu si Israel Dagg ii incurajeaza pe iubitorii sportului cu balonul oval sa isi uploadeze propriile trucuri pe Youtube petru a participa la All Blacks SKILLS Competition.

Cei trei arata isi demonstreaza din nou „talentele” intr-o noua reclama pentru Sky Sport.

In aceasta “varianta de vara”, Dagg poate fi vazut introducand mingea de rugby, dintr-o lovitura, intr-un gratar, intr-o piscina pentru copii si intr-o lada frigorifica. Jane ii uimeste pe cei care privesc filmarea, prinzand o friptura si o sticla cu sos de rosii,  fiind intors cu spatele la cel care arunca. Nonu isi demonstreaza tinta, doborand ghivecele de flori cu o minge de rugby si chiar cu un pepene.

Pentru a participa la concurs trebuie sa realizezi un filmulet de maxim doua minute in care sa iti prezinti propriile trucuri pe care sa il uploadezi pe Youtube. Cei care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa completeze formularul de aici. Componentii All Blacks vor decide castigatorul, cel mai bun filmulet urmand sa fie prezent pe www.youtube.com/AllBlacksSkills.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile