Aviva Premiership -Etapa 3 Bath, Saracens si Wasps raman neinvinse in Aviva Premiership

Aviva Premiership -Etapa 3 Bath, Saracens si Wasps raman neinvinse in Aviva Premiership.

Dupa trei etape disputate in primul esalon valoric din Anglia, Aviva Premiership, Bath, Saracens si London Wasps au ramas singurele echipe neinvinse, toate impunandu-se si in acesta runda, Bath si London Wasps adaugandu-si in clasament si punctul bonus ofensiv.

Pe Recreation Ground, Bath a avut de infruntat replica taioasa a lui Worcester care in ciuda faptului ca a cedat cu rezultatul de 37-22, a marcat trei eseuri prin Niall Annett, Dean Hammond si Perry Humphreys. Victoria cu bonus ofensiv a lui Bath s-a conturat prin cele patru incercari avandu-i ca autori pe Antony Watson, Matt Banahan, Samesa Rakoduguni si Leroy Houston, toate transformate de George Ford care a mai concretizat si alte trei lovituri de pedeapsa.

Saracens a invins-o pe Northampton cu rezultatul de 27-12, insa nu si-a putut apropia bonificatia ofensiva marcand doar un eseu de penalizare si un altul semnat de Jamie George, din fata butului remarcandu-se Alex Lozowski, cu o transformare si cinci lovituri de pedeapsa. Pentru Northampton, Stephen Myler a concretizat patru tentative de tinta.

Pe Ricoh Arena, Wasps a facut spectacol in partida cu Bristol, rezultat 70-22, londonezii marcand nu mai putin de zece eseuri prin Tommy Taylor, Jake Cooper-Woolley, Matt Symsons, Christian Wade dubla, Danny Cipriani, Ashley Johnson dubla si Elliott Daly dubla. Nou-promovata Bristol a replicat in trei randuri cu incercarile izbutite de Jack Lam, Mitch Eadie si Gaston Cortes.

Cea mai interesanta partida a etapei le-a avut ca protagoniste pe Exeter si Harlequins, pe Sandy Park victoria revenind gazdelor cu scorul de 36-25. Luke Cowan-Dickie a semnat un hat-trick, Lachie Turner – o dubla, cu acestea Exeter dovedindu-si suprematia in fata londonezilor pentru care cate un eseu au reusit Rob Buchanan, Danny Care si Charlie Walker.

Sale Sharks si Newcastle Falcons au pierdut partidele disputate pe propriul teren in compania adversarelor Gloucester, respectiv Leicester Tigers. Gloucester s-a impus pe AJ Bell Stadium( 26-13) gratie tentativelor de tinta concretizate de Greig Laidlaw, raportul eseurilor fiind de 2-2, in timp ce Leicester a castigat la limita 14-13 cu eseul lui Michael Fitzgerald si a reusitelor din fata butului semnate de Freddie Burns.

Clasament:
1.Bath-14p
2.Saracens-14p
3.Wasps-14p
4.Leicester-9p
5.Gloucester-8p
6.Northampton-6p
7.Exeter-6p
8.Sale-5p
9.Newcastle-5p
10.Harlequins-4p
11.Worcester-2p
12.Bristol-1p

FOTO: skysports.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile