Barbarians Antonio Jr a reprezentat cu succes Romania la Trofeo “Citta Di Codroipo”

In perioada 3-4 iunie s-a disputat la Udine in Italia a treia editie a Trofeo “Citta Di Codroipo” la care a participat si o selectionata a Bucurestiului sub titulatura Barbarians Antonio Jr, la categoria de varsta U14 micii rugbyisti pregatiti de Antonio Dumitru cucerind trofeul, in timp ce la U 12 s-au clasat pe pozitia a patra.

Prima s-a aflat pe teren  echipa U14 care dupa doua victorii la scor, 43-0 cu Black Ducks Rugby Germona si 57-0 cu Pedemontana Livenza Rugby s-a calificat in finala. Adversara in lupta pentru trofeu a fost Amatori Napoli Rugby pe care Barbarians Antonio Jr a invins-o cu rezultatul de 12-0 si a cucerit trofeul la acesta categorie de varsta.

Cu cele opt eseuri marcate in cele trei partide si pentru evolutia buna, Stefan Nedelcu a fost desemnat jucatorul turneului U14, echipa avand urmatoarea alcatuire: Iordache Alexandru, Petre Ionut , Dinu Roberto Cristian, Idu Antonio Gheorge, Urs Petre Iosif, Mitran Andrei Robert, Vlad Alexandru Roberto, Paun Florin Valentin,Filip Madalin, Badea David, Lila Gabriel, Costache Matei,Dumitrescu Catalin,Horia Radu,Graure Mihai ,Florin Adrian , Nedelcu Stefan, Melinte Iulian,Sambotin Vlad,Catescu Roberto,Kolea Burzaev, Cojocariu Stefan Ioan,Ioan Orlando Daniel.

A urmat randul echipei U12, care asemenea colegilor mai mari s-a impus in toate cele trei partide jucate: 30-0 cu Rugby Codroipo, 35-0 cu Trieste Rugby si 10-5 cu Rugby Union Donau, insa oarecum ciudat organizatorii au plasat echipa noastra pe pozitia a patra. “Explicatia organizatorilor a fost ca in semifinale rezultatul eseurilor ar fi fost de 1-1 si ca Barbarians Antonio Jr ar fi refuzat sa dispute prelungirile desi la finalul partidei arbitrul nu ne-a instiintat despre acesta.In aceste conditii desi echipa noastra s-a prezentat la ora cand era programata finala dar organizatorii au expus cele aratate mai sus si au precizat ca Barbarians Antonio Jr trebuia sa dispute de fapt finala mica, la care evident in necunostinta de cauza nu aveam cum sa ne prezentam, astfel ca la categoria de varsta U12 ne-am clasat doar pe pozitia a patra”, a explicat antrenorul Antonio Dumitru.

Echipa U12 a avut urmatoarea alcatuire: Fabian Ionita,Ioan Florinica, Ioan Ianis Cristian, Savulescu Andrei Claudiu, Mitrea Mihai Antonio, Dumitru Gabriel, Portarelu Ionut, Pichiu Bogdan Gabriel,Juganaru Rares Cristian, Croitoru  Vlad,Alecu Darius, Nidelea Atonio Cristian.

Din acesta selectionata Barbarians Antonio Jr , au facut parte si cativa jucatori de la CSO Pantelimon, Steaua, Dinamo  si Soimii, acesti copii  fiind in vizorul viitoarei echipe nationale U15 de rugby 7 care va participa  in septembrie la Cupa Capitalelor de la Paris.

Asa cum o decalara antrenorul Antonio Dumitru :” A fost o experienta interesanta si benefica pentru toti acesti jucatori care se intorc mandri de reusita lor, reusita care le da incredere si speranta pentru viitoarele provocari.”

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile