Ben Toft – primul rugbyst din AVIVA care vine sa joace in Romania

Principala atractie a etapei de sambata a SuperLigii CEC Bank la rugby este meciul dintre RCJ Farul Constanta si RCM UV Timisoara. Daca despre sosirea primului international neozeelandez in Romania, Sosene Anesi care a venit la Timisoara am mai scris, e bine de stiut ca acesta isi va face debutul in fata unor adversari redutabili.

Sambata, de la ora 10.00, pe stadionul „Mihai Naca” din Constanta, marinarii localnici s-au intarit cu doi jucatori pe linia de treisferturi care au state vechi de serviciu in rugby-ul de mare calitate.

Englezul Ben Toft (foto) este primul jucator care a evoluat in AVIVA Premiership si alege o echipa romaneasca. Fosta aripa a lui Leicester Tigers, cea mai titrata echipa engleza, a evoluat pentru culorile acestui club intre 2002 si 2006. Apoi el a mai trecut pe la echipe cum ar fi Oyonnax, Coventry sau Doncaster.

Toft va fi ajutat de un alt nume sonor, Nathan Joel, care a sustinut doua meciuri in tricoul echipei Reds, in Super Rugby.

Partida premierelor istorice, dintre RCJ Farul Constanta si RCM UV Timisoara va fi transmisa in direct pe rugbytv.ro, sambata, 13 iulie de la ora 10.00.

foto: coventrytelegraph.net

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile