Bistrita Nasaud si-a desemnat reprezentantele la fazele zonele ONSS si Gimnaziada

Bistrita Nasaud este ultimul, dar nu cel din urma judet din Transilvania Nord  care si-a desemnat castigatoarele fazelor judetene atat la ONSS, cat si la Gimnaziada. Competitia a fost organizata de catre Scoala Gimnaziala „Artemiu Publiu Alexi” din Singeorz-Bai la cele trei cicluri de invatamant.

Singeorz-Bai a devenit din nou polul rugby-ului bistritean care a castigat faza judeteana atat la Gimnaziada, cat si la ONSS primar si liceal, ceea ce ne dovedeste ca  rezultatele de anul trecut obtinute la nivel national nu sunt intamplatoare.

Clasament:
ONSS  I-IV
LOCUL I, Scoala Gimnaziala „Artemiu Publiu Alexi” Singeorz-Bai  

Gimnaziada V-VIII
LOCUL I, Scoala Gimnaziala „Artemiu Publiu Alexi” Singeorz-Bai
 
ONSS IX-XII
LOCUL I, Liceul Teoretic „Solomon Halita” Singeorz-Bai

Toate vor participa la fazele zonale pentru un loc intre primele 8 echipe ale tarii, la Suncuius in data de 7 aprilie ONSS primar, 8 aprilie la Vadu Crisului ONSS liceal si la Cluj Napoca, Gimnaziada, pe 22 aprilie 2017.

“Doresc sa le multumesc profesorilor Ana si Claudiu Runcan din Sangeorz Bai care au depus eforturi deosebite pentru a insufla copiilor dragostea pentru rugby-tag. Ma bucur sa intalnesc astfel de oameni si nu putem decat sa-i felicitam si sa le multumim pentru munca pe care o depun. Astept cu nerabdare sa ne reantalnim la fazele zonale”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare-Cercetare Transilvania-Nord.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile