Bonus ofensiv pentru Macovei si Antonescu in Pro D2

In etapa a X-a din Pro D2, Colomiers a invins cu bonus ofensiv pe Montauban, Mihai Macovei si Marius Antonescu aducandu-si contributia la acest succes si astfel echipa romanilor a trecut pe pozitia secunda continuand lupta pentru promovarea in primul esalon valoric din Hexagon, Top 14.

Derby-ul etapei a fost intalnirea dintre Colomiers si Montauban, in ciuda faptului ca s-au intalnit doua dintre echipele din fruntea clasamentului victoria a revenit cu un scor categoric celor de la Colomiers, rezultat 34-3, gratie punctului bonus ofensiv acestia situandu-se in momentul de fata pe pozitia secunda in ierarhia celui de-al doilea esalon valoric.

Pentru Colomiers printre titulari s-au numarat Mihai Macovei si Marius Antonescu, in schimb Otar Turashvili nu a fost retinut in lot in vederea acestei partide. Mihai Macovei s-a aflat pe teren pana la final in timp ce Marius Antonescu a iesit in minutul 73 al jocului al carui raport de eseuri a fost de 3-0, incercarea pentru bonificatia ofensiva venind in cu doua minute inainte de ultimul fluier al arbitrului.

Massy a primit pe teren propriu vizita celor de la Vannes, penultima clasata, care insa a cedat greu , gazdele impunandu-se cu rezultatul de 20-13. Andrei Gorcioaia a inceput partida ca titular si a evoluat pana la finalul unui joc in care singurul eseu a fost marcat in minutul 2 de catre Massy aflata pe pozitia a saptea in clasament.

Pentru Carcassonne acesta sezon este unul extrem de dificil, galben-negrii suferind o noua infrangere si astfel raman pe ultima pozitie in clasament. In partida Nevers-Carcassonne, Andrei Ursache a fost titular iar in minutul 63 a vazut cartonasul galben pentru ca apoi sa fie inlocuit, de altfel jocul a fost tensionat , consemandu-se cinci eliminari temporare de zece minute, respectiv un cartonas rosu.

In aceasta etapa alaturi de Colomiers, Bayonne, Narbonne si Mont de Marsan au mai obtinut bonusul ofensiv , rezultatele compelte fiind urmatoarele:
Grenoble-Biarritz 39-28
Bayonne-Soyaux-Angouleme 41-12
Beziers-Narbonne 19-34
Dax-Aurillac 20-9
Massy-Vannes 20-13
Nevers-Carcassonne 22-12
Colomiers-Montauban 34-3
Perpignan-Mont de Marsan 20-44

Clasament:
1.Grenoble-36p
2.Colomiers-31p
3.Montauban-31p
4.Mont de Marsan-30p
5.Perpignan-29p
6.Biarrtiz-25p
7.Massy-24p
8.Beziers-23p
9.Dax-23p
10.Nevers-22p
11.Bayonne-19p
12.Aurillac-18p
13.Soyaux-Angouleme-18p
14.Narbonne-17p
15.Vannes-15p
16.Carcassonne-11p

FOTO: Colomiers Rugby Facebook/ Gilles Cadario

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile