Derbyul romanilor din Pro D2 a revenit lui Andrei Gorcioaia

Colomiers a pierdut prima partida din acest sezon, pe terenul lui Massy si a ajuns pe treapta a treia a clasamentului, fapt de care a profitat Grenoble, noul lider al esalonului secund din Hexagon, in etapa a VI-a din Pro D2 aflandu-se pe teren patru jucatori romani, Mihai Macovei, Marius Antonescu, Andrei Gorcioaia si Andrei Ursache.

Partida Massy-Colomiers a fost derbyul romanilor din Pro D2, Andrei Gorcioaia aflandu-se fata in fata cu Mihai Macovei si Marius Antonescu, toti trei titulari in echipele la care evolueaza, fiind prezenti pe teren pana la ultimul fluier al arbitrului. Victoria a revenit lui Massy, 18-11 si astfel Colomiers, de la care a absentat Otar Turashvili, a coborat pe pozitia a treia in clasament.

Colomiers a deschis scorul prin eseul marcat inca din minutul 6 de Cedric Coll, dar gazdele desi nu au reusit sa finalizeze in terenul de tinta in schimb au profitat de loviturile de pedeapsa obtinute iar fundasul Thomas Girard a concretizat sase tentative de tinta asigurand astfel succesul lui Massy.

Carcassonne a suferit o noua infrangere, a cincea in acest sezon pe terenul lui Narbonne, unde nu a reusit sa obtina decat punctul bonus defensiv. Pilierul roman Andrei Ursache a fost titular pentru Carcassonne si a evoluat pana in minutul 50, in acest moment galben-negrii aflandu-se pe ultima pozitie in ierahia Pro D2 cu doar cinci puncte acumulate.

In etapa a VI-a din Pro D2, Montauban a fost singura echipa care s-a impus cu bonus ofensiv, in timp ce Bayonne si Caracassonne s-au ales cu bonificatia defensiva.

Rezultate:
Bayonne-Grenoble 21-26
Soyaux-Angouleme-Aurillac 25-10
Dax-Nevers 24-11
Montauban-Mont de Marsan 28-12
Massy-Colomiers 18-11
Narbonne-Carcassonne 23-19
Vannes-Biarritz 22-16
Beziers-Perpignan 21-8

Clasament:
1.Grenoble-21p
2.Perpignan-20p
3.Colomiers-20p
4.Montauban-19p
5.Mont de Marsan-16p
6.Massy-15p
7.Vannes-15p
8.Dax-14p
9.Biarritz-13p
10.Soyaux-Angouleme-13p
11.Beziers-13p
12.Aurillac-12p
13.Bayonne-10p
14.Nevers-9p
15.Narbonne-7p
16.Carcassonne-5p

FOTO: Audrey Killarney Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile