Bonus ofensiv pentru Steaua pe terenul celor de la CSM Olimpia

Partida de pe stadionul Olimpia dintre CSM Olimpia Bucuresti si Steaua Bucuresti a deschis etapa a VI-a din SuperLiga CEC Bank, ros-albastrii reusind sa obtina cinci puncte din aceasta confruntare si astfel, cel putin pana in ultima etapa a turului sezonului regulat sa ramana pe prima pozitie a clasamentului primului esalon valoric.

Partida a debutat fulminant si pana la jumatatea primei reprize s-au marcat 20 de puncte, avantajul luat de militari lasand impresia unei victorii fara emotii a acestora. Uvertura tigrilor, Daniel Faasen a deschis scorul din lovitura de pedeapsa, dar Steaua a replicat cu eseurile lui Robert Dascalu si Sabin Stratila, reusite consemnate intr-un interval de cinci minute. Cele doua incercari au fost transformate de Florin Vlaicu, astfel ca scorul devenise 14-3 in favoarea vizitatorilor, dupa care situatia din teren s-a echilibrat si pana la pauza doar Daniel Faasen a mai modificat tabela de marcaj, astfel ca dupa primele 40 de minute Steaua avea un avantaj de 14-9.

Dupa reluare, primii care au marcat au fost elevii lui Daniel Neaga, din lovitura de pedeapsa Daniel Fassen reducand ecartul fata de stelisti la doar doua puncte, insa ca si in prima parte replica militarilor a constat intr-un eseu marcat de Sakalia Sosefo , transformarea apartinandu-i inevitabil lui Florin Vlaicu.

CSM Olimpia a mai avut puterea de a strange inca o data rezultatul, prin incercarea lui Jack Cobden, transformata de Siale Fahiua, intr-un moment in care Tupou Petelo se afla pe banca pedepselor, iar ros-albastrii evoluau in doar 14 jucatori, pe final insa a venit un eseu de penalizare si bonusul ofensiv in dreptul trupei lui Cristi Petre.

In ultima etapa a turului sezonului regulat Steaua va sta iar CSM Olimpia se va deplasa pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu pentru intalnirea cu Universitatea Cluj.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile