Bourgoin si-a anulat meciul din campionat de astazi din cauza vremii nefavorabile

zapadaAdversarii Stejarilor Bucuresti de joi, din Challenge Cup, francezii de la Bourgoin si-au anulat meciul din Top 14 datorita zapezii cazute in ultimele zile.
Aflat la poalele Alpilor francezi, orasul Bourgoin a fost acoperit in ultimele zile de un strat important de zapada. Oficialii clubului francez au facut apel la fanii echipei pentru a indeparta zapada de pe stadionul Stade Pierre Rajon. O comisie care a inspectat marti spatiul de joc  si prognoza meteo au pus verdictul: meciul cu Bayonne se anuleaza.
Si pentru saptamana viitoare prognoza meteo este negativa. Temperaturi sub 0 grade si ninsoare.

Club Sportif Bourgoin-Jallieu
Titulatura completa a clubului fondat in 1906 este Club Sportif Bourgoin-Jallieu. Meciurile le disputa pe Stade Pierre Rajon, stadion cu capacitate de 9.940 de locuri.
Aflati pe locul 12 (din 14) in campionatul Frantei, Bourgoin au reusit sa castige ultimul meci din deplasare, contra echipei celebrului Sébastien Chabal, Racing-Metro, la o diferenta de un punct. Scor 17-18.
Bourgoin are in echipa mai multi jucatori din Argentina, Africa de Sud, Fiji, Samoa sau Noua Zeelanda. Pentru acest sezon dispun de un buget de 10 milioane de euro. Printre internationalii din lotul francezilor se afla si romanul Bogdan Leonte.
Au castigat Challenge Cup in 2003, iar anul trecut au pierdut, in finala, in fata englezilor de la Northampton Saints.

Meciul Bourgoin – Stejarii Bucuresti, din Challenge Cup, este programat pentru joi, 14 ianuarie, ora 19.30 (ora locala).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile