Brigada romaneasca in Cupa Europeana a Natiunilor

Brigada romaneasca in Cupa Europeana a Natiunilor.

Sezonul competitional din rugbyul romanesc nu s-a reluat inca, insa arbitrii romani vor fi prezenti in acest weekend la o competitie europeana intertari. Partida Belgia – Olanda din grupa 1B a Cupei Europene a Natiunilor va fi arbitrata de o brigada in totalitate romaneasca.

Vlad Iordachescu este centralul intalnirii, asistat la margine de catre Razvan Vasiliu si Robert Diaconescu, observator de meci fiind Gheorghe Sabau. Acesta va fi primul meci international pe care il arbitreaza Vlad Iordachescu in acest an, arbitrul bucurestean revenind dupa o accidentare. De mentionat este faptul ca Robert Diaconescu a arbitrat in aceste saptamani cateva meciuri desfasurate la Phoenix, in statul Arizona, in Youth League, dar si derby-ul la nivel de seniori al statului, intre Tempe – Red Mountains.

Partida va avea loc sambata, 20 februarie, la Bruxelles.

Belgia este liderul clasamentului general, cu 28 puncte din 7 meciuri,urmata de Moldova, cu 22 puncte si Ucraina cu 22 puncte. In ce priveste acest sezon, considerat retur al Cupei Europene a Natiunilor, Belgia se afla pe locul 3, cu 6 puncte, dupa doua meciuri, in urma Ucrainei care se afla pe primul loc, cu 8 puncte din 2 meciuri, urmata de Polonia, tot cu 8 puncte, dar din trei partide. Olanda nu a disputat niciun meci in acest sezon, iar in clasamentul general cumulat, se afla pe locul 5 cu 11 puncte.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile