Campia Turzii, invingatoare la Memorialul Alexandru Palosanu

Pe 25 august, la Cluj, in Parcul Sportiv Dr. Iuliu Hatieganu a avut loc a V-a editie a Memorialului Alexandru Palosanu, organizat de catre Comitetul Regional Transilvania, AJR Cluj si CS Universitatea Cluj.

Au participat echipele de U14, U16 ale CSM Campia Turzii, cele de U12, U14 si U16 ale Universitatii Cluj, echipele de U16 si U17 Gens Cluj, cea de U12 Soimii Campia Turzii si cea de U14 a AS Florin Popovici Baia Mare.

Directorul Regional de Dezvoltare pentru Transilvania al FRR, Gheorghe Sabau, a declarat despre turneu ca a fost unul competitiv, o experienta folositoare pentru tinerii sportivi si o excelenta ocazie de promovare a rugby-ului transilvanean.

In urma desfasurarii jocurilor pe categorii de varsta, s-au detasat ca finaliste la U12 Soimii Campia Turzii si U Cluj, prima castigand locul fruntas pe podium cu 20-10. La U14 si la U16 CSM Campia Turzii a invins reprezentativa AS Florin Popovici Baia Mare si pe U Cluj, instalandu-se pe primul loc la ambele categorii.

In cadrul turneului s-au mai defasurat doua meciuri de U17 intre echipele U Cluj si Gens Cluj si doua partide demonstrative de rugby feminin ale echipei Rosia Montana Gold Corporation.

Competitia s-a incheiat cu un meci de rugby al Old Boys din Cluj si cu o festivitate de premiere, cei peste 200 de participanti primind diplome si cupe din partea organizatorilor.

Turneul il onoreaza pe rugbystul Alexandru Palosanu, cel care a activat timp de aproape 30 de ani ca jucator-antrenor la Stiinta Cluj.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile