Caravana ProRugby ia cu asalt judetul Calarasi

Caravana ProRugby isi continua actiunea de promovare a rugbyului in scoli mutandu-se in judetul Calarasi. Astfel, in aceste zile a avut o intalnire intre directorul regional de Dezvoltare Muntenia Nord si Bucuresti, Antonio Dumitru, autoritatile locale din municipiul Oltenita si primarii din localitatile limitrofe, comunele Mitreni, Curcani, Soldanu (Geambasu Iulian), Luica (Dorin Nelu), Nana, dar si directorul Scolii Soldanu, Sandu Botea. La aceasta intalnire au participat si reprezentanti ai Politiei Locale Oltenita, pentru o cat mai buna organizare a actiunii.

Caravana ProRugby se va opri pe terenul din comuna Mitreni, la aceasta actiune urmand sa participe elevii de la toate scolile din comune mai sus mentionate, actiunea urmand sa aiba loc in saptamana 18-24 noiembrie, data actiunii urmand sa fie stabilita cu exactitate saptamana viitoare.

Intalnirile cu autoritatile locale au fost urmate de cateva demonstratii de rugby-tag facute la Scoala Gimnaziala „Spirtu Haret” si Scoala Gimnaziala „profesor Lucian Pavel” din municipiul Oltenita.

„Ne dorim sa punem bazele unor echipe locale de rugby, sa aducem cat mai multi copii spre acest sport, sa ii familiarizam cu balonul oval. In aceasta intalnire deosebit de frumoasa in care am intalnit oameni dornici sa sprijine rugbyul si miscarea sportiva in general, i-am avut alaturi pe fostul international Andrei Guranescu si doi fosti jucatori de rugby, oameni deosebiti din Oltenita, Dan Ionescu si Gheorghe Berbec. Le multumesc pentru implicarea lor si dorinta de populariza rugbyul in aceasta zona si pentru deschiderea care au aratat-o fata de noi.”, a declarat Antonio Dumitru.

Caravana Pro Rugby este un proiect al Departamentului Dezvoltare care are ca scop organizarea de actiuni prin care sa familiarizeze cat mai multi copii cu balonul oval si sa-i atraga spre practicarea acestui sport la cluburile din cartierele sau orasele lor. In cadrul acestor actiuni se vor face ateliere de transformari, motricitate, placaje si de agilitate.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile