CARAVANA ProRugby se alatura pe 5 octombrie, in Parcul Sebastian, proiectului „Pasaport pentru Sport” – Nadia Sports Experience

Caravana de Rugby continua sambata, 5 octombrie 2019, ora 10:00, in Parcul Sebastian, cu o noua actiune a Departamentului de Dezvoltare Muntenia si Bucuresti, actiune care isi propune sa familiarizeze cat mai multi copii cu balonul oval si sa-i atraga spre practicarea acestui sport la cluburile din cartierele lor. „Vino si Tu si joaca Rugby la Clubul din cartierul Tau!” se alatura programului social-sportiv „Pasaport pentru Sport” – Nadia Sports Experience, in cadrul caruia se vor amenaja zone pentru diverse discipline sportive, inclusiv rugby, unde se vor face demonstratii si testa tinerii prezenti.

Astfel, fiecare disciplina va avea o zona dedicata in interiorul parcului, beneficiind de intregul echipament aferent desfasurarii unor probe si exerciții specifice, totul fiind coordonat de un antrenor si o echipa tehnica de suport. Respectand Regulamentul fiecarei discipline sportive prezente in cadrul evenimentului, se va implementa in baza acestuia, un program de organizare, realizat impreuna cu antrenorii fiecarei discipline ce se vor implica in acest proiect. Programul va cuprinde toate aspectele activitatii, vizand evaluarea colectiva si individuala, a celor ce urmeaza sa participe activ, evitand orice conflict sau neconcordanta aparuta, diferentiata pe varsta, sex, niveluri si categorii. Toti copiii participanti vor primi, gratuit, un ”Pasaport pentru sport”, care va fi avizat cu o stampila personalizata diferit pentru fiecare disciplina testata. Dupa acumularea a cel putin cinci stampile, copiii vor fi rasplatiti cu medalii, tricouri si alte premii.

In ce priveste Caravana ProRugby, in cadrul actiunii se vor face ateliere de transformari, motricitate, placaje si de agilitate, totul coordonat de Antonio Dumitru, insotit de antrenorul Tigora Marius de la CSS Steaua. Partenerii proiectului sunt Primaria Sector 5, CSS Steaua, UNEFS, CS Stirom, CSM Onesti.

Suna sau scrie un email la antoniodumitru@frr.ro daca vrei sa venim la tine in scoala! Te vom directiona la cel mai apropiat Club de Rugby din cartierul tau!

Nadia Sports Experience este o organizatie coordonată de gimnasta Nadia Comaneci, in calitate de membru fondator si Presedinte si de Virgil Munteanu, in calitate de vicepresedinte. Proiectul legendarei gimnaste are ca scop cresterea interesului pentru sport si pentru activitati de miscare in aer liber, pentru copii si intreaga familie, familiarizarea micutilor cu diferite discipline sportive, precum si identificarea si selectarea unor copii cu potential sportiv. Evenimentul se adreseaza scolarilor de 7-11 ani, care vor fi iniati in discipline sportive, putand sa participe alaturi de familie si la diferite activitati distractive 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile